Whitney Houston ma ünnepelné 58. születésnapját: csokorba szedtük legszebb estélyi ruháit
Nemcsak a hangjával vette le a lábáról a közönséget, de stílusát is sokan csodálták.

whitney-houston
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha felcsendül a rádióban Whitney Houston I Wanna Dance With Somebody című slágere, a mai napig mindenki ütemesen rázni kezdi rá a fejét. Hangja olyan hatást gyakorolt az emberekre, amelyre csak a legtehetségesebbek képesek. Sok fiatal zenészt inspirált, Ariana Grande és Christina Aguilera is példaképének tartotta.

Whitney Houston ma lenne 57 éves

Halálának híre valósággal sokkolta a világot 2012 februárjában, hiszen az aranytorkú énekesnő tragikus hirtelenséggel és nagyon fiatalon, 48 évesen vesztette életét. Ma lenne 58 esztendős.

Nemcsak dalaival igézte meg a közönséget, de a stílusa is lenyűgöző volt. Magas, karcsú alakjával és hosszú lábaival akár a kifutón is megállta volna a helyét, bármit magára kaphatott, mindenben fantasztikusan festett. A divat terén imádta a változatosságot, mindent bátran magára húzott a laza farmer és póló kombinációtól a dögös bőrszerkón át a legcsillogósabb estélyi ruháig.

Whitney Houston születésnapja alkalmából mutatjuk, melyek voltak a legszebb estélyi ruhák, amelyeket karrierje során viselt.

Ezt is szeretjük