Brutálisan elhízott Wentworth Miller, A szökés szívtiprója
Wentworth Miller testéért női nézők millió lelkesedtek A szökés sorozat kapcsán, ám a valóság kiábrándító.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szökés sorozat valószínűleg nagymértékben köszönhette sikerét a benne szereplő jobbnál jobb pasiknak - a férfi nézőket a macsóságuk, a nőket pedig főként jó kiállásuk varázsolta el.

A szereplők közül a sorozat legtöbb hölgyrajongója valószínűleg a testvérét kiszabadítani vágyó Michael Scofieldért, azaz Wentworth Millerért lelkesedett.

A színész ugyanis nemcsak szemtelenül jóképű ábrázatával, de kidolgozott testével is kitűnt a börtönlakók közül, így nem csoda, hogy a sorozat hihetetlenül népszerű volt az első egy-két évadban.

Eltunyult A szökés után

Ám a 2005 óta forgatott szériának tavaly vége szakadt, Miller pedig az utóbbi hónapokban úgy elhanyagolta testét, hogy még egy kerítésen sem tudna átmászni.

A kőkemény izmok már a múlté, helyükre kiábrándító pocakot növesztett, a szexire nyírt rövid helyett bozontosra hagyott haja pedig szintén jelentősen csökkenti a jópasi-faktort.

Már nem a nők álma

Erről bárki megbizonyosodhat, aki elnézi a 38 éves színészről készült legfrissebb fotókat, melyeken melegítőben és lazacszínű pólóban látható - ami alatt kínosan ott dudorodik az a bizonyos has.

Mindenesetre a sztárt láthatóan nem érdekelte, hogy a lesifotósok a közelében kattogtatták kameráikat, jókedvűen cseverészett egy barátjával séta közben, valahol Los Angeles utcáin.

Wentworth Miller egyébként A szökés befejezése óta csak néhány kisebb szerepben tűnt fel.

Egyebek közt az Esküdt ellenségek: Meggyalázott áldozatok epizódjában, illetve a Milla Jovovich és Ali Larter főszereplésével készülő Resident Evil: Afterlife című 3D-s horrorban.
Ezt is szeretjük