Ő játssza Wednesday Addamst: ilyen szexi Jenna Ortega stílusa a való életben

A Wednesday sztárja, Jenna Ortega bátran megmutatja merész oldalát a vörös szőnyegen.

jenna-ortega-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Novemberben debütált a Wednesday sorozat a Netflixen, a Tim Burton által rendezett szériát a bemutatása hetén több mint 341 millióan látták, ezzel új rekordot döntött a platformon. Az Addams Family spinoffjának főszereplője a húszéves Jenna Ortega, aki olyan alkotásokból lehet ismerős, mint a Vasember 3, a Szeplőtelen Jane, a Sikoly 2022-es verziója vagy a Te, ami szintén egy netflixes sorozat.

A Wednesday sztárja, Jenna Ortega

A mexikói és Puerto Ricó-i származású színésznő már hatévesen belevetette magát a színészkedésbe. Tízévesen debütált a képernyőn a Rob című sorozatban. A Szeplőtelen Jane volt az első jelentős mérföldkő az életében, ő alakította Jane fiatalkori énjét. A Wednesdayjel még több rajongót szerzett magának.

A Netflix új sorozatában elsősorban visszafogottabb, fekete ruhákat viselt. Az tény, hogy a sötét árnyalatot Wednesdayhez hasonlóan ő is imádja, de a való életben jóval merészebb és szexibb, mint a karaktere.

Az elmúlt hetekben több nyilvános eseményen megjelent, hogy népszerűsítse új sorozatát, így több dögös és merész szettben megörökítették. Képes összeállításunkban megnézheted, Jenna Ortegának milyen szexi a stílusa.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük