Brutálisan szétszabták vénségére Wayne Newton arcát
Wayne Newton ijesztőre plasztikáztatta fejét, emiatt alig lehet ráismerni egykori önmagára.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Wayne Newtonhoz hasonlóan bizarr módon szétplasztikázott öregurat bizony nem mindennap láthat az ember az álomgyárban.


A showman jelenleg 67 éves, de ezt feltehetően senki sem mondaná meg róla, olyan mértéktelenül szabatta szét egész fejét - persze könnyen meglehet, hogy őt ez nem igazán aggasztja.

Tönkretették egykor sármos vonásait

Hiszen a cél az egyre gyarapodó évek számának és az öregedés jeleinek nyomtalan eltüntetése - az pedig már csak másodlagos jelentőséggel bír, hogy mindeközben milyen elképesztően teszik tönkre a sebészek egy-egy sztár arcát.

Főként a korosodó nőkre jellemző, hogy ilyesféle túlzásokba esnek a szépészeti beavatkozásokat illetően, Wayne Newtont azonban még a legelvakultabb botoxfüggő sztárhölgyek is megirigyelhetik.

A ráncfelvarrások, botox- és kollagénkezelések hatására szemei összeszűkültek, felső ajka mintegy nyomtalanul eltűnt, nem beszélve homlokáról, amely szintén eléggé természetellenesen fest.

Las Vegas királya

Wayne Newton gyerekkorában testvérével kezdett klubokban, kocsmákban és színházakban énekelni, majd a hatvanas évek elején Las Vegasba költözött.

Negyvenéves pályafutása alatt mintegy 30 ezer alkalommal lépett fel a szerencsejáték fővárosában - ezzel a teljesítménnyel méltán érdemelte ki a Mr. Las Vegas megtisztelő titulust.

Színészként egyik emlékezetes alakítását a Ford Fairlane kalandjaiban láthattuk, de számos alkalommal vállalt szerepet különféle sorozatokban is. A szemfülesek egy-egy rövid cameóját is elcsíphették az Ocean’s Elevenben és a Füstölgő ászokban.
Ezt is szeretjük