Vlagyimir Putyin Pamela Anderson miatt lett izgatott: a Baywatch sztárja ezért látogatott el a Kremlbe

Vlagyimir Putyinról is mesélt Pamela Anderson.

Vlagyimir Putyin és Pamela Anderson
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pamela Anderson új memoárja, a Love, Pamela január 31-én jelenik meg, ugyanezen a napon lesz elérhető a Netflixen az életéről készült dokumentumfilm.

Ennek kapcsán adott interjút a Varietynek, a beszélgetés alatt felemlegette azt a pillanatot is, amikor Moszkvában járt. Befolyásos orosz politikusokkal találkozott azért, hogy kiálljon az állatok védelméért.

Vlagyimir Putyinról is mesélt Pamela Anderson

Az állatvédelmi aktivistaként is tevékenykedő színésznő már 2010-ben is írt levelet Vlagyimir Putyinnak, akkor arra kérte az orosz államfőt, hogy Oroszország ne vásároljon fel több fókabőrt Kanadától. 2015-ben ismét levelet írt neki, akkor a bálnák védelme érdekében szólalt fel.

Pamela Anderson már régóta kiáll az állatok jogaiért.
Pamela Anderson már régóta kiáll az állatok jogaiért.
Fotó: Christopher Polk / Getty Images Hungary

A sztár még a Kremlben is járt, hogy kiálljon az állatok védelméért.

- Jártam a Kremlben, ültem az asztalnál, és mindenki ott volt. Lebegtettem a papírjaimat a delfines és a kihűlt beluga bálnás képeimet, és könyörögtem ezeknek az embereknek, akik igazából azonnal tették a dolgukat - emlékezett vissza.

- Putyin csak egyszer járt a szobában, de végig hallott mindent. Utána kaptam üzeneteket a többiektől, hogy Putyin mennyire örült, hogy ott jártam, izgatottságot élt át miattam.

Putyin állítólagos szeretője, Alina Kabajeva

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen felvételek készültek mostanában Alina Kabajeváról.

Friss fotókon Vlagyimir Putyin állítólagos szeretője: Alina titkos terhességéről és abortuszáról is pletykáltak 2022-ben

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük