Egyre hájasabbra hízik az egykor sármos Vince Vaughn
A tokás Vince Vaughn Vancouverben szemrebbenés nélkül pusztított el egy óriási hotdogot.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Vince Vaughn egykor Hollywood sármos szívtiprója volt, akinek egyszerűen képtelenek voltak ellenállni a nők. Ám a 39 éves amerikai színész beleesett abba a hibába, hogy túlságosan elkényelmesedett. Ez pedig azzal a kellemetlen következménnyel járt, hogy a felesleges kilók pillanatok elszaporodtak rajta.

Az egészségtelen életmód, a lustaság, a falánkság, valamint a rendszeres mozgás hiánya pedig bizony még a világsztárok tökéletesnek hitt testét és szervezetét is rövid időn belül leépíti. Nem véletlen, hogy Vaughn az elmúlt hónapok során meglehetősen kikerekedett, arról nem is beszélve, hogy hatalmas tokát növesztett.

Képtelen falánkságnak megálljt parancsolni

Jennifer Aniston expasija a jelek szerint azonban nem különösebben izgatja magát túlsúlya miatt. A világhírű színészt a hétvége folyamán Vancouverben örökítették meg. Ő is tiszteletét tette ugyanis a téli olimpia egyik hokimeccsén, ahol szemrebbenés nélkül, mindössze néhány másodperc alatt pusztított el egy ízletesnek tűnő hotdogot!

A kanadai városban természetesen azonnal kiszúrták, ő pedig a beszámolók szerint a sztároktól szokatlan természetességgel pózolt a rajongókkal egy-egy közös fotó kedvéért, és nagy-nagy türelemmel látta el kézjegyével a plakátokat és a fényképeket, amelyekkel színe elé járultak.

Nem fut mostanában a szekere

Vince Vaughn karrierje a kilencvenes években indult be, ám mostanában nem igazán láthattuk őt értékelhető alkotásokban. Pedig a tehetségét illetően nem lehet kétségünk, hiszen például a vegyes kritikai fogadtatásban részesült Psycho remake-jében kifejezetten hatásosan formálta meg Anthony Perkins után az elmebeteg sorozatgyilkost, Norman Batest.

A hazai mozikban legutóbb a Páros mellékhatás című vígjátékban láthattuk.

Legközelebb pedig jövőre találkozhatunk vele a vásznon a Your Cheating Heart című filmben, amelynek a produceri munkálatait is elvállalta.

Ezt is szeretjük