Vilmos hercegnek is volt mondanivalója Erzsébetről! Ezt nyilatkozta az új életrajzi könyvben
A herceg ezt mondta nagyanyjáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos herceget most olyan felkérést kapott királyi nagymamájától, amilyet még sohasem.

Vilmos kapta ugyanis azt a megtisztelő feladatot, hogy írja meg az előszót Erzsébet királynő legújabb életrajzi könyvéhez.

A legjobb példakép

A herceg gyönyörű szavakkal illette szeretett nagymamáját a könyv első oldalain.

"A nagyikám csupa kedvesség és egy csipet humor. Ő a legjobb példakép számomra, olyan uralkodó szeretnék lenni egyszer, amilyen ő. Remek példát állít mindenki elé, ami nagyon ritka a trónon ülők között" - írta.

Az új könyv apropója, hogy II. Erzsébet szeptember 9-én lekörözi üknagyanyját, és ő lesz a leghosszabb ideje uralkodó királyi felség az egész világon.

Vilmos nemcsak Erzsébet erényeit sorolja az előszóban, hanem megragadta az alkalmat, hogy köszönetet mondjon a nagyanyjának.

"Szerencsésnek tartom magam, hogy nemcsak királynőként ismerhetem, hanem látom azt az oldalát is, amibe csak nekünk, a családtagjainak enged bepillantást. Erzsébet nemcsak csodálatos királynő, hanem remek nagymama és remek dédnagymama is. Szeretném megköszönni neki a szeretetet, amit nyújtott, és amit mindennap nyújt nekem és a családom többi tagjának egyaránt. Időről időre tanít nekünk valami újat az összetartásról, a szerénységről, az egyszerűségről, arról, hogy mik a fontos dolgok az életben. Tudom, hogy ez nagyi könyve, de szeretnék köszönetet mondani még valakinek: nagyapámnak, Fülöp hercegnek. Köszönöm, hogy az egész életedet arra tetted fel, hogy szeresd és támogasd a királynőt" - írta Vilmos.

A könyv augusztus 27-én fog megjelenni, szerzője pedig a korábbi közigazgatási miniszter, Lord Hurd.

Ezt is szeretjük