Az exeivel bulizott Vilmos herceg! Ezek a nők voltak Katalin elődei
Vilmos és Harry herceg exei is megjelentek ugyanazon az esküvőn. Katalin távol maradt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elég kínosra sikeredett az az esküvő, ahova Harry herceg és Vilmos is hivatalos volt a hétvégén - és amire Katalin hercegné inkább nem ment el. No, nem azért volt feszélyező, mert a hercegek is megjelentek, hanem mert az ő exeik is ott voltak, összesen kilencen. Azt gondolhatnánk, a rőt hajú fiatalabb herceg tarolt, ám kiderült, szerény bátyja sokkal nagyobb nőcsábásznak bizonyult az elmúlt évek során. Pippa Middleton is megjelent, ám ezen az esküvőn nem az ő, hanem Harry volt barátnőjének, Chelsy Davynek a fenekét bámulta mindenki.

Az eseményt egy dolog zavarta meg: Vilmos hercegért helikoptert küldtek, ugyanis azt hitték, Katalin hercegnőnél megindult a szülés. Ám a trónörökösre még várni kell, ugyanis téves volt a riasztás.

Kitört a botrány!

Harry herceg minden bizonnyal a királyi ház szeme fénye. Az azonban már korántsem biztos, hogy mindig büszkék lennének rá. Sőt, Vilmos öccse fiatal kora ellenére már sok olyasmi elkövetett, ami nemcsak a család, de valószínűleg az egész világ nemtetszését kiváltotta.

Még alig volt 17, amikor alkohol-, illetve kábítószer-fogyasztás miatt elkapta a rendőrség. A hibáiból pedig még évek múlva sem tanult: gyakran került összetűzésbe fotósokkal, és kijelentései miatt rasszizmussal is megvádolták.

Nemrég pedig meztelen fotóival került újra a címlapokra. Ha kíváncsi vagy Harry herceg botrányos életére, nézd végig összeállításunkat!

Ezt is szeretjük