Különös fotó került elő Vilmos hercegről - Elképesztő a külseje
Vilmos herceg arca nem volt mindig olyan frissen borotvált, mint napjainkban.

vilmos-herceg-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A brit királyi család tagjai közül az elmúlt időszakban legtöbbször Harry herceget láthattuk szakállal. Bátyja, Vilmos sokkal inkább jól fésült férfiként, sima arccal él a köztudatban. Valójában azonban neki is volt egy rövid periódusa, amikor kipróbálta, hogy áll neki az arcszőrzet, ám erre kevesen emlékeznek.

Így nézett ki Vilmos herceg szakállal

2008-ban, mikor a szakáll messze nem volt akkora divat, mint napjainkban, Vilmos herceg arcszőrzetet növesztett. Rosszindulatú találgatások szerint ez nagyjából egybeesett azzal az idővel, mikor a herceg a kopaszodás első jeleit kezdte mutatni - a pletykák szerint talán így próbált némi egyensúlyt teremteni.

vilmos-herceg-szakall-cover

Más elképzelések szerint az akkor 26 éves herceg azért növesztett arcszőrzetet, hogy némiképp álcázza identitását. A fenti kép ugyanis Vilmos herceg barbadosi hadgyakorlatának idején készült. Egyfajta férfias családi hagyománynak is tekinthető ez a próbálkozás, Károly herceg ugyanis 1975-ben ugyancsak szakállt növesztett az alaszkai haditengerészeti gyakorlatok idején.

Az arcszőrzet azonban - sokak bánatára - nem maradhatott sokáig, Vilmosnak akkor kellett megválnia tőle, amikor elkezdte a pilótaképzést a Royal Air Force-nál. A Brit Királyi Légierőnél ugyanis tilos a szakáll.

Ezt is szeretjük