Vilmos és Katalin gyerekei ilyen aranyosan beszélnek: legnagyobb kedvencüktől kérdezhettek
Te is meghallgathatod, milyen kérdéseket tett fel György, Charlotte és Lajos David Attenborough-nak.

vilmos-és-katalin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hétéves György herceg, az ötéves Charlotte hercegnő és a kétéves Lajos herceg is egytől egyig imádni valóak, a rajongók alig várják, hogy friss fotókat láthassanak róluk, hiszen Vilmos és Katalin csak ritkán mutatja meg őket a nagyvilágnak.

Cambridge hercege és hercegnéje a hétvégén óriási örömöt okozott követőiknek az Instagramon, egy olyan videót tettek közzé, amelyben végre hallhatták az emberek, hogyan beszélnek a gyerekek.

Ilyen édesen beszélnek már Vilmos és Katalin gyerekei

David Attenborough legújabb dokumentumfilmje, az Egy élet a bolygónkon a Netflixen jelent meg idén ősszel, ennek alkalmából többen is kérdéseket tehettek fel a 94 éves természettudósnak. Ehhez az akcióhoz Vilmosék is csatlakoztak, ám ezt megcsavarták azzal, hogy a hercegi pár helyett gyermekeik kérdezhettek Attenborough-tól. Az alábbi Instagram-posztban megnézheted a teljes videót erről.

Köztudott, hogy mind a hárman nagyon szeretik a dokumentumfilmes munkásságát, főleg György herceg. A trónörökös arra volt kíváncsi, hogy mely állatfaj lesz a következő, amely ki fog halni, erre azt a választ kapta, remélhetőleg ilyen esemény nem következik be, sőt, mi emberek is sokat tehetünk azért, hogy megvédjük azokat a fajokat, amelyekből csak igen kevés él a bolygónkon. Charlotte hercegnő a pókok kedvelőjeként megtudta, hogy Attenborough is nagyon kedveli az ízeltlábúakat. Véleménye szerint sok ember azért irtózik tőlük, mert nyolc lábuk van, és elég nehéz kikövetkeztetni, melyik irányba mennek, pedig nagyon okos állatoknak tartja őket.

Lajos arra volt kíváncsi, mi a tudós kedvenc állata, aki erre azt felelte, hogy a majmok állnak a szívéhez a legközelebb. Szerinte nagyon szórakoztatóak és viccesek, bár néhány fajta harapós, de ha az ember vigyáz velük, akkor nem bántanak. Mivel az ember nem tart az otthonában majmot, így elárulta azt is, hogy a kutya a kedvenc háziállata.

A gyerekek szeptember végén személyesen is találkozhattak kedvencükkel, a Kensington Royal Instagram-oldalára több felvétel is kikerült a nagy pillanatról.

Így festenének a királyi csemeték felnőttként?

Az egyik kozmetikai cég eljátszott a gondolattal, hogyan néznek majd ki a brit királyi család csemetéi felnőttkorukban.

Ezt is szeretjük