Vilmos herceg ezzel lepte meg Katalint - Ő a legcukibb férj
Így kedveskedett a trónörökös imádott feleségének.

vilmos-herceg-jordania-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos herceg és Katalin hercegné házassága példaértékű - ugyan egyetemista koruk óta együtt vannak, és már három gyereket nevelnek közösen, még mindig úgy odavannak egymásért, akárcsak a kapcsolatuk kezdetén.

Vilmos ilyen cuki fotót készített Katalinnak

A trónörökös ismét meglepte a feleségét egy kedves figyelmességgel jordániai útja során. Kevesen tudják ugyanis, hogy Katalin a gyermekkora egy részét a közel-keleti országban töltötte, ahonnan számos jó emléket őriz. A hercegnének egy kedvenc fotója is van abból az időből, melyen Dzseras városában pózol édesapjával és kishúgával, Pippával.

Vilmos herceg is ellátogatott oda a hétvégén, és, hogy meglepje feleségét, megkérte a helyieket, hogy készítsenek róla egy fotót éppen azon a helyen, ahol Katalinékról készült a gyerekkori kép. A palota meg is osztotta az aranyos felvételt, a rajongók pedig nem győznek olvadozni a figyelmesség láttán.

"Úristen, Vilmos és Katalin annyira cukik! Remélem, egyszer az én férjem is ilyen figyelmes lesz!", "Öröm ilyen fotókat látni, látszik, hogy még mindig szerelmes Katalinba", "Mi mással fejezhetné ki jobban, hogy ő Katalin sziklája, akire bármikor támaszkodhat? Imádom őket!" - írták a fotók alá.

Katalin és Vilmos szerelmes fotói

A királyi turné alatt számos pillanatkép készült róluk, melyeken - a külvilágról és minden másról megfeledkezve - úgy viselkednek, mint a szerelmes kamaszok. Nézd meg a romantikus pillanataikat!

Ezt is szeretjük