Katalin hercegnével nyilvánosan flörtölt a színész: Vilmos hercegnek volt is ehhez egy-két szava
Vilmos passzív-agresszív módon viselkedett a flörtölő színésszel.

vilmos-és-katalin-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos herceg és Katalin hercegné 2011 áprilisában kötötték össze életüket, házasságuk azóta is töretlen.

Bár házasságban élnek, olykor velük is előfordulhat, hogy egy harmadik fél flörtölésbe kezd valamelyikükkel. Így járt egyszer Katalin hercegné is, akinek Jack Whitehall színész és humorista vallotta be, hogy annak idején ő volt a nagy szerelme, ugyanis egy iskolába jártak egymással.

A féltékeny Vilmos herceg passzív-agresszív módon viselkedett

Jack Whitehall az elmúlt években többször is levezényelhette a Royal Variety Performance névre hallgató jótékonysági estet, amit London egyik színházában szerveznek meg évről évre, és a tévében is közvetítik. A hercegi pár a díszpáholyból nézi végig a műsort. 2014-ben Whitehall műsorvezetőként a nagy nyilvánosság előtt vallotta be, hogy Katalin volt az ő szerelme, amikor mind a ketten a Marlborough College tanulói voltak. Igaz, sosem beszéltek egymással, hiszen a férfi hat osztállyal a hercegné alatt járt.

Katalin hercegné és Jack Whitehall.
Katalin hercegné és Jack Whitehall.
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

- Mi egy iskolában tanultunk ám. Ez így igaz, ugyanabba az intézménybe jártunk. Kicsit fiatalabb voltam önnél, de ez az első alkalom, hogy újra látom, szóval üdvözlöm. Nem tudom, mennyire illendő ezt bevallanom, végiggondolva a jelenlegi körülményeket, de nekem maga volt az első szerelmem. Na jó, ez egyértelműen illetlen. Őfensége szúrós tekintetekkel néz rám - viccelődött a műsorban.

Jack Whitehall a műsor után találkozott Vilmos herceggel, erről már a Jonathan Ross műsorban mesélt, állítása szerint a trónörökös nem vette jó néven, hogy a hercegnével flörtölt nyilvánosan.

GettyImages-458917160
Fotó: Danny Martindale / Getty Images Hungary

- Vilmos odajött hozzám, és ez egy nagyon vicces szituáció volt. Kedves volt velem, de emellett nagyon passzív-agresszív is. Ezt mondta: "Ó, szóval maga flörtölt az én feleségemmel? Jaj, ne vegye ezt zokon, nagyon vicces volt! Bár mindezért le is fejeztethetném" - emlékezett vissza arra, mit mondott neki a herceg.

Utóbbi mondatával Vilmos nyilván csak viccelődni próbált, nem gondolta ezt komolyan.

Ő Emmanuel Macron felesége

Képes összeállításunkban megnézheted Emmanuel Macron csinos feleségét.

Ezt is szeretjük