Vilmos és Katalin gyerekei sem egyszerű esetek a konyhaasztalnál - Feladják a leckét, ha evésről van szó
Vilmos herceg egy interjúban vallotta be, hogy nem mindig egyszerű a gyerekekkel az étkezés.

vilmos és katalin cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos herceg és Katalin hercegné három gyermeket nevelnek, György herceg júliusban már hétéves lesz, Charlotte májusban lett ötesztendős, a kis Lajos pedig áprilisban ünnepelte második születésnapját.

Szépen nevelik együtt a hercegi csemetéket, ám a szülői lét nem csupa móka és kacagás, rengeteg felelősséggel és feladattal jár. Vannak olyan élethelyzetek, amikor a gyerekek komoly kihívások elé állítják szüleiket, erre Cambridge hercege egy tegnap felvett videóbeszélgetésében is kitért. 

Vilmos és Katalin gyerekei sem egyszerű esetek a konyhaasztalnál

Egyes szülőknél igazi küzdelemnek számít a gyerekek étkeztetése, ez a hercegi párnál sincs másképp. A trónörökös egy olyan jótékonysági szervezet főnökével és séfjével beszélgetett minderről, akik a koronavírus idején egészséges ételeket szállítanak ki Glasgow lakosainak.

vilmosék
Fotó: Comic Relief / Getty Images Hungary

A séf, Charlie Farrally elmondta a hercegnek, hogy szerinte sok szülő válláról veszik most le a terhet, a férfi azt tapasztalta, a vacsoraidőszak a legnehezebb, ezzel Vilmos is egyetértett.

- Nos, igen. Attól függ, mi kerül az asztalra, ha olyan vacsora van, amit a gyerekek is szeretnek, nincs gond az étvágyukkal. Ám ha valami olyan ételt raksz le eléjük, ami nem szimpatikus nekik, nos az egy kemény játszmát jelent - vallotta be.

Charlotte és György gyakran segítenek a konyhában Katalinnak, a sajtos makaróni az egyik kedvenc ételük, ezt a hercegné még 2019 elején árulta el egy eseményen. A kis hercegnő nagy rajongója az olívabogyónak és a krumplinak is. A BBC-n leadott Berry Royal Christmas című műsorban pedig bevallotta, Lajos imádja a céklát.

Charlotte hercegnő kiköpött édesapja

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire hasonlít Charlotte hercegnő Vilmos hercegre.

Ezt is szeretjük