Vilmos ennek nem fog örülni, ha ezt Harry meglépi: Diana hercegnőnek is köze lehet az újabb vitájukhoz
Vilmos aggódik, hogy Harry felhasználja Diana nevét a projektjei népszerűsítése céljából.

vilmos-harry-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos herceg és Harry herceg testvéri viszonya hosszú évekig példaértékű volt, ám amint Diana kisebbik fia megismerte Meghan Markle-t, szépen lassan egyre jobban elhidegültek egymástól. Vilmos azt tanácsolta az öccsének, hogy ne siesse el a színésznővel a házasságot, ez a tanácsa viszont balul sült el.

A 2020-as év csak még nagyobb szakadékot alakított ki a testvérek között, ugyanis egy évvel ezelőtt Harry és Meghan bejelentették, hogy visszavonulnak a betöltött szerepkörükből a királyi családban, és a jövőben nem képviselik hivatalosan a koronát, ekkor Vilmos nagyot csalódott öccsében. Phil Dampier, a királyi család egyik hivatalos életrajzírója szerint 2021 is tartogat vitákat a két testvér között, erről a The Daily Mailnek számolt be.

Vilmos herceg ennek nagyon nem fog örülni

Az Amerikában élő herceg és Meghan hercegné éppen decemberben indították el új honlapjukat, az Archewellt, amelyen Harry úgy mutatkozott be, hogy ő az édesanyja fia, ám az apjáról, Károlyról már nem tett említést. Éppen emiatt a trónörökös jogosan félhet attól, hogy öccse a jövőben többször is felhasználja majd Diana nevét a különféle projektjeinek népszerűsítése céljából.

Vilmos aggódik, hogy Harry Diana hercegnő szobrát is leleplezi majd.
Vilmos aggódik, hogy Harry Diana hercegnő szobrát is leleplezi majd.
Fotó: Princess Diana Archive / Getty Images Hungary

Diana hercegnő 2021. július elsején ünnepelné 60. születésnapját, az évforduló alkalmából egy róla készült szobrot avatnak majd fel a Kensington-palota előtt, az avatón várhatóan részt vesz Vilmos herceg és családja, illetve Harryék is, a szakértő szerint benne van a pakliban, hogy az Archewell honlapján leplezik le a szobrot először.

- Vilmos aggódik, hogy Harry Diana nevét bármilyen jótékonysági vagy kereskedelmi vállalkozásához felhasználja anélkül, hogy öccse egyeztetne vele a terveiről. Annak sem örülne, ha Harry leleplezné édesanyja szobrát - magyarázta a szakértő a lapnak.

A testvérek viszonya Meghan érkezése óta mérgesedett el.
A testvérek viszonya Meghan érkezése óta mérgesedett el.
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

- Az is nagyon jelentős, hogy Harry anyja fiának nevezte magát, de nem tett említést Károly hercegről. Vilmos ezzel szemben pont most lépett a környezetvédelmi és természetvédelmi munkájával az apja nyomdokaiba - tette hozzá.

Phil Dampier azt is megjegyezte, szerinte benne van a pakliban, hogy a Harry és Meghan honlapján látható bemutatkozó szöveg azért az édesanyákra koncentrált inkább, mivel a hercegné édesanyjával, Doriával roppant szoros kapcsolatot ápol, ám apjával, Thomas Markle-lel nagyon megromlott a viszonya. Harry lehet, hogy szolidaritást vállalva csak Dianát említette meg, Károlyt viszont nem.

Katalin hercegné legszebb ruhái 2020-ból

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű kreációkat viselt 2020-ban Katalin hercegné.

Ezt is szeretjük