A sztárvilág legbotrányosabb villantásai
Manapság szinte nincs olyan híresség, aki - akarva vagy akaratlanul - ne mutatta volna meg intim báját a nagyközönségnek.

Dia

 	Sharon Stone 	A nyilvános villantások elterjedése minden bizonnyal Stone-nak is köszönhető. A színésznő volt az ugyanis, aki az 1992-es Elemi ösztön híres jelenetében lazán széttárta combjait az őt kihallgató rendőröknek. Talán a nagy siker miatt eme mutatványát azóta is sokszor megismétli, a lesifotósok nagy örömére.

Sharon Stone

A nyilvános villantások elterjedése minden bizonnyal Stone-nak is köszönhető. A színésznő volt az ugyanis, aki az 1992-es Elemi ösztön híres jelenetében lazán széttárta combjait az őt kihallgató rendőröknek. Talán a nagy siker miatt eme mutatványát azóta is sokszor megismétli, a lesifotósok nagy örömére.

Dia

 	Lady GaGa 	A huszonéves botrányhősnő - aki Stefani Germanottából változott Lady GaGává - imádja mutogatni magát. Ennek érdekében mindent bevet, pikáns magazinfotóktól bizarr fellépőruháig. 	Kapcsolódó címke: 	Lady GaGa »

Lady GaGa

A huszonéves botrányhősnő - aki Stefani Germanottából változott Lady GaGává - imádja mutogatni magát. Ennek érdekében mindent bevet, pikáns magazinfotóktól bizarr fellépőruháig.

Kapcsolódó címke:
Lady GaGa »

Dia

 	Paris Hilton 	A hotelörökösnő Hilton kisasszony tehetség híján a testével próbálja felhívni magára a figyelmet, így nem telik el úgy hét, hogy valamely intim tájékát ne mutatná meg a nagyközönségnek. Bár igaz, ami igaz, még mindig inkább egy villantás, minthogy megint színészkedni kezdjen - amikor a Dögös és a dögben szerepelt, Málna-jelölés lett a vége.

Paris Hilton

A hotelörökösnő Hilton kisasszony tehetség híján a testével próbálja felhívni magára a figyelmet, így nem telik el úgy hét, hogy valamely intim tájékát ne mutatná meg a nagyközönségnek. Bár igaz, ami igaz, még mindig inkább egy villantás, minthogy megint színészkedni kezdjen - amikor a Dögös és a dögben szerepelt, Málna-jelölés lett a vége.

Dia

 	Lily Allen 	Köztudott, hogy a britek üdvöskéje nincs jó barátságban a melltartókkal, így aztán gyakran rajtakapják kukucskáló keblekkel - mind az utcán, mind a színpadon.

Lily Allen

Köztudott, hogy a britek üdvöskéje nincs jó barátságban a melltartókkal, így aztán gyakran rajtakapják kukucskáló keblekkel - mind az utcán, mind a színpadon.

Dia

 	Jennifer Aniston 	Fényképek ezrei bizonyítják, Aniston nem igazán a melltartók híve, ám a mellékelt fotón nemcsak kebleit villantotta a görög felmenőkkel rendelkező színésznő, hanem exférjét is. 	Kapcsolódó cikk: 	Jennifer Aniston extra rövid ruhában ment a gálára »

Jennifer Aniston

Fényképek ezrei bizonyítják, Aniston nem igazán a melltartók híve, ám a mellékelt fotón nemcsak kebleit villantotta a görög felmenőkkel rendelkező színésznő, hanem exférjét is.

Kapcsolódó cikk:
Jennifer Aniston extra rövid ruhában ment a gálára »

Dia

 	Britney Spears 	A kétgyermekes sztármami megélte a legnagyobb sikert és a legmélyebb poklot is. 2007 és 2008 voltak az énekesnő legdurvább évei, alkohol- és gyógyszerfüggőséggel, elhízással, válással, gyermekelhelyezési perrel, no, és persze szemérmetlen magamutogatással fűszerezve.

Britney Spears

A kétgyermekes sztármami megélte a legnagyobb sikert és a legmélyebb poklot is. 2007 és 2008 voltak az énekesnő legdurvább évei, alkohol- és gyógyszerfüggőséggel, elhízással, válással, gyermekelhelyezési perrel, no, és persze szemérmetlen magamutogatással fűszerezve.

Dia

 	Natalie Portman 	A tehetséges színésznő és anyuka visszafogott életet él, amikor éppen nem forgatáson van. A vörös szőnyeges eseményeken mindig nagyon elegáns, ám korábban még nála is becsúszott egy-egy divatbaki. 	Kapcsolódó képgaléria: 	A SAG Awards legdögösebb sztárjai »

Natalie Portman

A tehetséges színésznő és anyuka visszafogott életet él, amikor éppen nem forgatáson van. A vörös szőnyeges eseményeken mindig nagyon elegáns, ám korábban még nála is becsúszott egy-egy divatbaki.

Kapcsolódó képgaléria:
A SAG Awards legdögösebb sztárjai »

Dia

 	Demi Moore 	Bár Demi Moore azt állítja, még életében nem plasztikázták, azért ezt elég nehéz elhinni, látván három gyermek szülése - és szoptatása - után is kemény és feszes melleit. 	Kapcsolódó cikk: 	Alig lehet ráismerni! Demi Moore fájdalmasan beleöregedett a válásba » 	 

Demi Moore

Bár Demi Moore azt állítja, még életében nem plasztikázták, azért ezt elég nehéz elhinni, látván három gyermek szülése - és szoptatása - után is kemény és feszes melleit.

Kapcsolódó cikk:
Alig lehet ráismerni! Demi Moore fájdalmasan beleöregedett a válásba »
 

Dia

 	Emma Watson 	A bájos angol színésznő, akit a Harry Potter-mozik Hermionéjaként ismertünk meg, igyekszik lépten-nyomon bizonygatni, hogy már kinőtt a tinikorból. Máskülönben nem pont egy olyan ruhát választott volna a Harry Potter és a Félvér Herceg bemutatójára, melyet igazából alig tartott össze valami.

Emma Watson

A bájos angol színésznő, akit a Harry Potter-mozik Hermionéjaként ismertünk meg, igyekszik lépten-nyomon bizonygatni, hogy már kinőtt a tinikorból. Máskülönben nem pont egy olyan ruhát választott volna a Harry Potter és a Félvér Herceg bemutatójára, melyet igazából alig tartott össze valami.

Dia

 	Sophie Marceau 	A Házibuli-filmek csitrije mára már kétgyermekes anyukává érett, aki meglehetősen visszavonultan él. 2005-ben, a Cannes-i Fesztiválon ruhájának egyik pántja kioldódott, így mindenki láthatta a színésznő mellét. 	Kapcsolódó cikk: 	Tényleg 44 éves? Sophie Marceau talpig selyemben érkezett a partira »

Sophie Marceau

A Házibuli-filmek csitrije mára már kétgyermekes anyukává érett, aki meglehetősen visszavonultan él. 2005-ben, a Cannes-i Fesztiválon ruhájának egyik pántja kioldódott, így mindenki láthatta a színésznő mellét.

Kapcsolódó cikk:
Tényleg 44 éves? Sophie Marceau talpig selyemben érkezett a partira »

Dia

 	Lindsay Lohan 	Ki gondolta volna, hogy a Nem férek a bőrödbe! bájos vörös tinilányából korunk egyik legtöbbet fotózott celebmacája válik, aki színészi kvalitásait egyre ritkábban villantja - de combja közét vagy lógó melleit annál gyakrabban.

Lindsay Lohan

Ki gondolta volna, hogy a Nem férek a bőrödbe! bájos vörös tinilányából korunk egyik legtöbbet fotózott celebmacája válik, aki színészi kvalitásait egyre ritkábban villantja - de combja közét vagy lógó melleit annál gyakrabban.

Dia

 	Anne Hathaway 	Az ifjú színésznőt általában romantikus filmek bájos hősnőjének szerepében láthatja a közönség, aki azon is sokáig agonizál, vajon mikor csókolhatja meg álmai hercegét. A sztár azonban ennél sokkal bevállalósabb - ha alkalma adódik rá, nem takargatja formás kebleit sem. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Anne Hathaway »

Anne Hathaway

Az ifjú színésznőt általában romantikus filmek bájos hősnőjének szerepében láthatja a közönség, aki azon is sokáig agonizál, vajon mikor csókolhatja meg álmai hercegét. A sztár azonban ennél sokkal bevállalósabb - ha alkalma adódik rá, nem takargatja formás kebleit sem.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Anne Hathaway »

Dia

 	Geri Halliwell 	Az egykori Spice Girls-tag a jojó-effektus egyik élő példája, hiszen hol lefogyott, hol pedig felhízott az idők során. 2009 nyarán a legjobb formáját mutatta fehér bikinijében - bár mintha egy számmal kisebbet választott volna a kelleténél. Így nem csoda, ha a melle kibuggyant belőle, és hát, úgy tűnik, a bugyija sem volt túl kényelmes.

Geri Halliwell

Az egykori Spice Girls-tag a jojó-effektus egyik élő példája, hiszen hol lefogyott, hol pedig felhízott az idők során. 2009 nyarán a legjobb formáját mutatta fehér bikinijében - bár mintha egy számmal kisebbet választott volna a kelleténél. Így nem csoda, ha a melle kibuggyant belőle, és hát, úgy tűnik, a bugyija sem volt túl kényelmes.

Dia

 	Victoria Beckham 	A dúsgazdag és újabban divattervezőként tetszelgő focistafeleség mellméretének növekedését, majd csökkenését remekül végig lehetett követni, hiszen a sztár szinte kellékként használja öltözködésében kebleit. 	Kapcsolódó cikk: 	Nem fogsz ráismerni! Victoria Beckham drámaian megváltozott »

Victoria Beckham

A dúsgazdag és újabban divattervezőként tetszelgő focistafeleség mellméretének növekedését, majd csökkenését remekül végig lehetett követni, hiszen a sztár szinte kellékként használja öltözködésében kebleit.

Kapcsolódó cikk:
Nem fogsz ráismerni! Victoria Beckham drámaian megváltozott »

Dia

 	Beyoncé 	Azért nem mindenki villantókirálynő - ám náha a szolidabb sztárokkal is előfordulhat, hogy túl sokat mutatnak. Mint Beyoncé, aki a 2009-es Oscar-gálán perdült táncra Hugh Jackmannel. Ruhája azonban nem bírta a kiképzést, ezért millió álszent amerikai hördült fel, amikor véletlenül kibukkant fél mellbimbója.

Beyoncé

Azért nem mindenki villantókirálynő - ám náha a szolidabb sztárokkal is előfordulhat, hogy túl sokat mutatnak. Mint Beyoncé, aki a 2009-es Oscar-gálán perdült táncra Hugh Jackmannel. Ruhája azonban nem bírta a kiképzést, ezért millió álszent amerikai hördült fel, amikor véletlenül kibukkant fél mellbimbója.

Ezt is szeretjük
Fotó: