Hájas fenekét süttette a bombázó kubai Vida Guerra
Egyesek szerint kövér a popsija, mások szerint viszont elképesztően dögös. Szerinted?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan előszeretettel és szívesen cikizik ki azokat a sztárokat, akiknek akár csak egy picivel is nagyobb a fenekük a kelleténél. Jennifer Lopez méretes popsiját például évekig bántották világszerte, mostanában pedig Kim Kardashian gömbölyű puttonyán csámcsognak rendszeresen.


Ez a hozzáállás természetesen nemcsak sértő, de megalázó is, arról nem is beszélve, hogy sok pasi sokkal izgatóbbnak találja a párnás fenekeket, mint a csontsovány és lapos popsikat, amelyek büszke tulajdonosai a modellalkatú lányok.

Ami közös a nagyfenekű hölgyekben, hogy ők magasról tesznek a szélsőséges véleményekre, és büszkén hangsúlyozzák szexis hátsó fertályukat, melyek varázserejéről már a Queen együttes is egy örökzöld slágerben emlékezett meg.

Évekkel ezelőtt kiszivárogtak meztelen képei

Vida Guerra feneke is alaposan megosztja a közvéleményt, vannak, akik szerint túlságosan hájas a popsija, sokan pedig úgy gondolják, hogy elképesztően dögös a kubai születésű amerikai modell.

A 34 éves sztár azonban a képek tanúsága szerint nem zavartatta magát és falatnyi bikinijében teljes nyugalommal sétálgatott a miami tengerparton, amit biztosan nem bántak a pasik! Guerra hat éves korában költözött Amerikába családjával Havannából, és 2002-ben figyeltek fel rá igazán, miután az FHM-ben először jelentek meg bikavadító fotói.

2005 tavaszán azonban ellopták a mobiltelefonját, a rajta talált pucér és erotikus képeket pedig azonnal közzétették a neten.A modell mindvégig tagadta, hogy ő látható a képeken, és 2006-ban azért vetkőzött le a Playboy magazinban, hogy megmutassa, hogyan is néz ki valójában meztelenül.
Ezt is szeretjük