Smink nélkül pattanásos és zsíros Beckhamné arca
A népszerű celebet múlt héten fotózták le, smink nélküli arca pedig kiábrándítóan festett, a pattanásokról nem is beszélve.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Victoria Beckhamet múlt hét szerdán az esti órákban kapták lencsevégre a lesifotósok Beverly Hills-ben.


A 35 éves brit celebhölgy meglehetősen kimerültnek és nyúzottnak tűnt, ahogyan lehajtott fejjel maga elé bámult a gépkocsi hátsó ülésén.

Megmutatta valódi arcát

Smink nélküli arca tartogatott néhány kellemetlen meglepetést rajongóinak, hiszen a vörös szőnyeg bűvöletében élő Victoria Beckhamre nem igazán jellemző, hogy hétköznapi valójában mutatkozik a nyilvánosság előtt.

Pedig a sztárok is csak emberek, amit nem is bizonyít más hatásosabban, mint egy ilyen leleplező fotó!

Van pénzük szépségápolásra

Csúnya, pattanásos arcbőrét különösen megdöbbentő volt látni, hiszen akik figyelemmel követik a Beckham-házaspár fényűző életét, azok jól tudják, hogy a Spice Girls egykori énekesnője szinte minden alkalommal hibátlan külsővel áll a reflektorfénybe.

112 millió fontosra becsült vagyonukból bőven jut elég pénzük arra, hogy kicsinosítsák magukat. Éppen ezért különösen meglepő volt ilyen állapotban látni az egyik legnépszerűbb angol hírességet.

Legutóbb ugyanis lemaradt a smink, szépségápolási szerek nélkül pedig még bizony Posh Spice sem az a magával ragadó bombázó, akit a képes magazinok címlapjain és a hatalmas reklámplakátokon megismertünk.

Ez azonban a jelek szerint nem túlságosan zavarja férjét, David Beckhamet, akivel éppen tíz éve állt az oltár elé.

Ezt is szeretjük