Íme az Egyesült Királyság új first ladyje: káprázatos ruhában ragyogott a Buckingham-palotában Keir Starmer felesége

Keir Starmer és Victoria Starmer lesznek a Downing Street 10 új lakosai.

Victoria Starmer
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Lezajlottak a parlamenti választások csütörtökön az Egyesült Királyságban, amelyet a Munkáspárt vezetője, Sir Keir Starmer nyert. Rishi Shunak konzervatív brit miniszterelnök péntek reggel gratulált a kollégájának, és elismerte a saját vereségét. 

Íme Victoria Starmer, Anglia újdonsült first ladyje

A Munkáspárt 27 éve most először  nyert parlamenti választást ellenzéki pozícióból, emellett 19 éve most először választották újra , ugyanis legutóbbi győzelmét a 2005-ös választásokon kormányzati pozícióból aratta, írta meg az Index.

Keir Starmer és felesége, Victoria Starmer hamarosan beköltözhetnek a Downing Streeten található lakásba, amely az Egyesült Királyság miniszterelnökének irodája és otthona is egyben. 

2000-ben a munka hozta össze őket, mindketten ügyvédként dolgoztak, 2007-ben házasodtak össze, egy 15 éves fiuk és egy 13 éves lányuk van. Védik a gyerekeik magánéletét, így még a nevüket sem tették közzé a nyilvánosság számára. Jó kérdés, hogy mivel mostantól középpontba kerülnek, továbbra is tudják-e titkolni a gyerekek kilétét.

A nő az NHS-nél, azaz a Nemzeti Egészségügyi Szolgálatnál dolgozik, írta meg a Sky News. Bár a férjét választották meg az új miniszterelnöknek, nem akar lemondani a munkájáról. Zárkózott természete miatt eddig még sosem adott interjút, csak a politikus férje beszélt helyette.

Képes összeállításunkban megnézheted Anglia új miniszterelnökét és feleségét.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Katalin hercegné ruhája láttán kiakadtak a rajongók: durva teóriák sorozatát indította el

Katalin hercegné bármit is csinál, abból összeesküvés-elmélet születik.

Elolvasom

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük