A 49 éves Victoria Beckham csipkés melltartóba bújt: szexi kampányfotók készültek róla

Victoria Beckham szexi kampányfotókon szerepel.

GettyImages-1375113086 (1)

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Victoria Beckham nagy erőkkel építi a birodalmát a szépség- és divatiparban: hamarosan egy új illatkollekciót dob piacra.

Ennek hírét már be is jelentette az Instagramon, illetve két új kampányfotót is közzétett.

Victoria Beckham szexi kampányfotókon

Manapság ritka pillanatnak számít, ha David Beckham feleségét fehérneműben láthatjuk, ám az új parfümjei kedvéért bevállalta, hogy egy szál csipkés melltartóban álljon kamera elé.

Egy másik felvételen egy átlátszó, csillogó ruha volt rajta, utóbbival a Portofino '97 parfümjét népszerűsítette. Az illatot az az 1997-es emléke ihlette, amikor David Beckhammel először mentek el romantikázni külföldre. Végül az olasz kisvárosra esett a választásuk.

Mindkét felvételt Steven Klein fotóművész készítette, aki kifejezetten provokatív stílusáról híresült el. Számos hírességgel dolgozott már együtt, sőt, még videóklipeket is rendezett, köztük az egyik leghíresebb Lady Gaga Alejandrója.

Victoria és David Beckham lánya

Harper Seven már a kiskamaszkorba lépett.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük