Victoria és David Beckham lányából szép kiskamasz lett: íme a 11 éves Harper

Harper Beckham egyértelműen édesanyja szépségét és stílusérzékét örökölte.

victoria-david-beckham-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Victoria Beckham és David Beckham legkisebb csemetéje 2011. július 10-én látta meg a napvilágot, Harper Seven az egyetlen lánygyermekük. 

Bátyjai, a 23 éves Brooklyn, a 20 éves Romeo és a 17 éves Cruz a kiskamasz elsőszámú védelmezői. A 11 éves Harper egyre csajosabb és szebb.

Victoria Beckham és David Beckham lánya, Harper 

Harper Seven Beckham csinos kiskamasszá vált, ahogy cseperedik, egyre nőiesebb és kifinomultabb a stílusa is. Fényképeit elnézve, nyitottabb lett a divat világa iránt, így szívesen bújik olyan ruhákba, amelyek hangsúlyozzák a szépségét. Édesanyjáék sokszor kaptak kritikát a rajongóktól annak kapcsán, hogy nem kellene engedniük Harpernek a túlzottan kivágott, nőies kreációk viseletét.

Victoria Beckham a Vogue-nak beszélt arról, hogy szerinte éppen emiatt nincsen még lányának közösségi oldala, ugyanis nagyon féltik őt a negatív kommentektől és a testszégyenítés gyakori jelenségétől.

- Harpernek még nincs közösségi oldala, szóval egyelőre emiatt nem kell aggódnunk. De látva, hogy az emberek milyen kegyetlenek tudnak lenni, igen, ez valóban aggályos.

A topmodell elárulta, hogy kislánya többször megszólta már túl sokat mutató vagy éppen rövid szereléseit, ő inkább a visszafogottan elegánsabb darabokat részesíti előnyben. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos kiskamasszá érett a 11 éves Harper Beckham. 

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük