Victoria Beckham ritkán látott édesanyja friss fotókon - Jackie nagyon csinos nő
Victoria Beckham édesanyja szépségét örökölte.

victoria beckham cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Victoria Beckham igazi stílusikonnak számít, az egykori Spice Girls-tag ma már nem énekesnőként, hanem divattervezőként és üzletasszonyként ismert elsősorban.

A 45 éves sztár egész családja ismert lehet az emberek számára, hiszen a 2013-ban visszavonult futballista férje, David Beckham a mai napig nagy népszerűségnek örvend. Sokan gyermekeik, a 21 éves Brooklyn, a 17 éves Romeo, a 15 éves Cruz és a nyolcéves Harper arcát is egyre jobban kezdik megjegyezni. Ám vannak Victoria Beckhamnek olyan családtagjai, akiket sokkal ritkábban láthatnak a rajongók.

Ő Victoria Beckham édesanyja

Ebben a hónapban a sztár két friss felvételt is megosztott szeretett édesanyjáról, Jackie Adamsről, ezt a közös képüket anyák napja alkalmából posztolta közösségi oldalára. Bár hazánkban csak májusban fogják köszönteni az édesanyákat, Angliában március 22-én tartották meg ezt az ünnepet.

Jackie a hónap elején ünnepelte születésnapját, ennek alkalmából a divattervező szűk családi ebédet tartott. A fotón anyukája mellett édesapja, Anthony Adams és három évvel fiatalabb húga, Louise látható.

Bár a posztban nem árulta el, hányadik születésnapját ünnepelte Jackie, csak megtippelni lehet a korát, körülbelül 70-72 éves lehet most. A rajongók dicsérték is, hogy mennyire csinos Victoria édesanyja. A sztárhoz hasonlóan Jackie-nek is kifinomult stílusa van, volt kire ütnie a hírességnek. 

Gyönyörű nő Amal Clooney édesanyja

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép nő Amal Clooney anyja, Baria.

Ezt is szeretjük