Mintha Belmondót látnánk fiatalon - 24 éves unokája a szívtipró kiköpött mása
Victor Belmondo piszkosul jóképű, vonásai nagyon emlékeztetnek híres nagyapjáéira.

jean-paul-belmondo
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A francia új hullám egyik legendás színésze, az idén 85 éves Jean-Paul Belmondo még ma is remek formában van. A művészi véna és a vonzó külső pedig öröklődik a családjában.

24 éves unokája, a szemtelenül jóképű Victor Belmondo ugyancsak érdeklődést mutat a színészet iránt.

Jean-Paul Belmondo unokája, Victor

Jean-Paul Belmondo kétszer volt nős. Első, Elodie Constantinnal kötött házasságából három gyerek született: Patricia - aki 36 évesen egy tűzesetben hunyt el -, az idén 58 éves Florence, valamint az idén 55 éves Paul Belmondo. Második felesége Nathalie Tardivel volt, akivel 2002-től 2008-ig éltek házasságban: ebből a kapcsolatból született a most 14 éves Stella Eva Angelina Belmondo.

A színészlegenda összesen hat unokának örvendhet, közülük Victor hasonlít a leginkább világhírű nagyapjára - ugyanaz az orr, vastag száj, huncut tekintet. Egyetlen fiának, az autóversenyző Paul Belmondónak három fia született: Alessandro, Victor és Giacomo. Victor, a középső fiú sokáig a gasztronómia iránt érdeklődött, ám az utóbbi időben már kacérkodik a színészettel is.

Jean-Paul Belmondo pályája kezdetén és unokája, Viktor Belmondo napjainkban.
Jean-Paul Belmondo pályája kezdetén és unokája, Viktor Belmondo napjainkban.

Az idén 24 éves Victor Belmondo 2018-ban két filmben is látható: a Franchin Don által rendezett A nos pères, valamint a François Valla rendezte Versus című alkotásokban. Az All inclusive című nyári komédia pedig várhatóan 2019-ben kerül a mozikba.

A fiatal színész egyébként Arnaud Khayadjanian rendező Cœurs sourds című rövidfilmjében debütált. A film öt, zenekarban játszó fiatal napjait követi nyomon egy olyan kollégiumi városban, melyet a felnőttek elhagytak.

Jean-Paul Belmondo és Alain Delon

A két francia színészlegenda nyolcvan fölött is remekül néz ki - nézd meg közös fotóikat, melyek Párizsban készültek, az óriáskerék felállításakor.

Ezt is szeretjük