Bevállalták! Íme, 5 hollywoodi sztár, aki imád vetkőzni
Újabban vannak olyan sztárok is, akik már-már készségszintre fejlesztik a vetkőzést.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Paris Hilton

A hollywoodi sztriptízkirálynők rangsorában vitathatatlanul Paris Hiltoné az elsőség: 27 évesen elmondhatja, hogy csak az nem látta intim részeit, aki kifejezetten nem akarta.

Ruháit már több férfimagazin számára levetette, de testét rendszerint megmutatja a bulik és spontán villantások alkalmával, no meg jó néhány home videóján is lehet csámcsogni. A sztriptíz nem maradt el a szülinapi partiján sem: Paris külön vetkőzőszámmal készült a részvevők mulattatása céljából!

Lindsay Lohan

Természetesen Lindsay sem maradhatott ki a vetkőzők sorából: a szexuálisan nem kissé túlfűtött színésznőtől is szinte már az a meglepő, ha ruhát látunk rajta! Legutóbbi erotikus fotózása alkalmából Marilyn Monroe egykori fotósa kérte fel egy aktsorozatra, és az ajánlatra Lindsay boldogan mondott igent. Nem mutathatott sok újdonságot: villantásainak száma már így is tucatnyira rúgott.

Victoria Beckham

A fent említett lányokkal ellentétben Beckham asszony mindig csak akkor mutatja meg testét, ha azért kemény pénz üti a markát, ráadásul nem pocsékolja erejét holmi közönséges villantásokra. Erotikus fotózásokon azonban nagyon szívesen vesz részt: ezekről mindig gyönyörűen megkomponált fotóköltemények jutottak el a publikumhoz.

Legutóbb egy pólóra került Victoria meztelen teste, ahol szokása szerint ismét majdnem mindent megmutat: a lényeget csupán egy Y takarja, a póló pedig egy bőrrák-megelőzési kampány részeként készült.

Scarlett Johansson és Keira Knightley

A két fiatal színésznő legújabb filmjük készítése óta sülve-főve együtt van: váltottak már csókot, és vetkőztek is együtt. Mind Keira, mind Scarlett vállaltak már erotikus fotózást korábban, egyelőre egymástól függetlenül.

Knightleynak érdekes módon sokkal kevesebb gondot jelent levetkőzni teljesen a kamera előtt, mint kihívó pózokban fotóztatni magát egy újságnak:

- Semmi bajom nincs a meztelen jelenetekkel, szívesen elvállalom őket. Szerintem egy meztelen jelenet szép, művészi és erőteljes tud lenni a filmvásznon. Viszont nem nagyon szeretem széttárni a lábaim kis bikiniben egy férfimagazin számára, ez valahogy nagyon kényelmetlen nekem – mondta.

Ezt is szeretjük