Vérbe fagyva talált rá anyja az öngyilkos Artie Lange rádiósra
Artie Lange-ot azonnal kórházba szállították, az orvosoknak sikerült megmenteniük az életét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

2009. január 2-án kórházba került Artie Lange komikus, miután öngyilkosságot kísérelt meg. A New York Post értesülései szerint a 42 éves amerikai rádió- és tévésztárra édesanyja vérbe fagyva talált rá vasárnap, a reggeli órákban, amikor élelmiszert vitt neki. Azonnal hívta a mentőket, akik New Jersey egyik közeli kórházába szállították.

Az újság beszámolója szerint az elkeseredett híresség kilenc alkalommal vágta meg magát. A sebek közül hat kevésbé veszélyes, három pedig mélyebb volt. A sebészeknek azonban az erős vérzés ellenére sikerült megmenteniük Lange életét.

- Mindannyiunknak megvannak a magunk démonjai. Artie a humor történetének óriási pillanataival ajándékozta meg ezt a műsort. Nagyon jó munkatárs, nagyon jó ember. Ne felejtsétek el, hogy milyen nagyszerű ő – nyilatkozta az eset után élő adásban barátjáról a kultikus rádiós, Howard Stern.

Egyre csak hízott

A zaklatott életvitelű médiaszemélyiségnek meglehetősen zűrösen teltek az elmúlt évei. A Howard Stern Show fogyókúraversenyében ő volt az egyetlen, akinek fogyás helyett híznia sikerült a megmérettetés során. Habár többször hívták a Celebrity Fit Club című valóságshow-ba is, ő mindig visszautasította az ajánlatot.

Miután szakított barátnőjével, Dana Cironival, 45 kilót szedett fel, 2008 márciusában pedig testsúlya már meghaladta a 130 kilót. Édesanyja annyira aggódott érte, hogy elvitte egy orvoshoz, aki - habár a sztár nem volt beteg - azt mondta, hogy fogynia kell, ha kímélni akarja a szívét.

Visszaszokott a heroinra

Ezt követően Lange visszafogott diétába kezdett, ami nem tartott sokáig, röviddel ezután ugyanis kezében egy McDonalds-zacskóval kapta le valamelyik lesifotós. Helyzetét tovább súlyosbította, hogy 2008 nyarán visszaszokott a heroinra, amit azzal magyarázott, hogy részegen, biliárdozás közben kínálta meg valaki.

2009 júniusában úgy tűnt, hogy Artie-nak sikerült kimásznia a gödör mélyéről - boldogan osztotta meg rajongóival az információt, miszerint két és fél hónapja tiszta, arról nem is beszélve, hogy leadott húsz kilót, és még egyszer ennyitől akar megszabadulni.

Augusztusban Stern is gratulált neki, akkori testsúlya ugyanis 104 kilogramm volt.

Azt, hogy mi okozhatta benne a szilveszter utáni lelki törést, egyelőre nem lehet tudni.

Ezt is szeretjük