Valentin napján váratlanul megnősült a nők kedvence!
Fotókon a sztárok, akik február 14-én házasodtak
Valentin-napi sztáresküvők.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nincs is annál romantikusabb, mint a szerelmesek napján, február 14-én kimondani a boldogító igent, és ezt a sztárok közül is többen gondolják így.

Legutóbb Benedict Cumberbatch vezette oltár elé kedvesét, Sophie Huntert Valentin napján, a hétvégén. A privát ceremóniára a hírek szerint a Wight-szigeten lévő Mottistone kúriában került sor, a színész tanúja pedig nem más volt, mint Tom Hiddleston, a Thor-filmek Lokija.

Benedict Cumberbatch döntése azért volt váratlan, mert korábban többször is azt nyilatkozta az esküvő időpontját firtató kérdésekre, hogy mindenképpen megvárja a díjkiosztós időszak végét - amiből az Oscar még hátravan. Az Akadémia gálája február 22-én lesz, és a 38 éves színészt is jelölték a Kódjátszmában nyújtott alakításáért. Ám úgy tűnik, mégsem akarták halogatni az egybekelést.

Persze egy Valentin napi esküvő még nem jelenti automatikusan azt, hogy a pár örökkön örökké együtt marad. Nézd meg képes összeállításunkban, kik azok a sztárok, akik e jeles napon házasodtak össze - és kik azok, akik közülük már külön utakon járnak.

Sztárpárok az Oscar-gálákról

Képeken olyan sztárok, akik a korábbi Oscar-gálákon még együtt voltak, de azóta elváltak útjaik.

Ezt is szeretjük