Kritikus állapotban szállították kórházba a színészt! Most vallott betegségéről
Val Kilmer nyilatkozatot adott ki állapotáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erős torokvérzés miatt hívtak mentőt Val Kilmerhez, akit kritikus állapotban szállítottak kórházba.

Az orvosok állítólag azt találták, hogy a vérzés a torkában lévő daganatból származott, Kilmert azonnal meg kellett műteni.

Nem tudni, mi az igazság

A TMZ információi szerint a színész tudott a daganatról, azonban nem kezeltette, ezért kerülhetett életveszélyes állapotba.

Az 55 éves színész szombaton azonban azt írta ki Facebook-oldalára, hogy nincs semmiféle rákos megbetegedése, egyszerűen komplikációk léptek fel nála és ezért biztonságosabbnak látták, ha kórházba megy. Arról azonban nem írt, miféle komplikációk lehetnek, arról viszont igen, a barátai mennyit segítettek neki lelkileg is és reméli, hamar visszatérhet a munkához.

A nyilatkozata ellenére sokan úgy vélik, nem mondja el az igazat. Tavaly októberben, a korábbi otthonával kapcsolatos, kisebb jogi vita miatt kellett megjelennie a bíróságon, de jelezte, hogy nem tud beszélni, mert nagyon duzzadt a nyelve.

Kilmer legutóbb két hete mutatkozott nyilvánosan: fiát, Jack-et vitte el a Los Angeles Clippers kosárlabda meccsére. A pálya szélén ülő színész egy nagy fekete sállal burkolta be a nyakát.

Az is sokakban kétséget ébresztett, hogy a jócskán meghízott egykori Batman nyáron már csak feleakkora volt, mint egykoron.  

Ezt is szeretjük