Még a tavalyinál is sokkal kövérebb Val Kilmer
Hova hízik még?
Val Kilmer egykoron meghódította a hölgyek szívét, de manapság már nem nagyon dongják körül a bombázók.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szó, mi szó, Hollywoodban elsősorban a hölgyek tesznek meg mindent azért, hogy még ötven fölött és három gyerek után is ugyanolyan karcsúak legyenek, mint lánykorukban. A pasik viszont képesek elhagyni magukat, így aztán egyik-másik egykori szívtipró, mint Marlon Brando, John Travolta vagy éppen Val Kilmer, rettenetesen el tud hízni idősebb korára.

Persze tény, hogy míg a túlsúlyos színésznőknek vajmi kevés lehetőségük adódik az álomgyárban, addig egy férfisztárnak ugyanúgy sikerül érvényesülnie. Elég megnézni a hájas bálnává terebélyesedett Kilmer mozis adatlapját, hogy az ember lássa, szinte forgatásról forgatásra jár az ötvenéves színész.

Forgat, mert nincs jobb dolga

Ezért is nehezen érthető, mikor van egyáltalán ideje enni, főleg annyit, hogy egyre csak szaporodjanak a zsírpárnái. Mert úgy tűnik, mintha a hízási folyamat még mindig tartana - bár a tavaly készült fotón sem horpadt a soványságtól, a néhány napos felvételen az a bizonyos pocak még nagyobbnak tűnik, nem beszélve a lassan szétfolyó arcvonásokról.

Pedig egykor, úgy huszonöt évvel és legalább ennyi kilóval korábban olyan ígéretesen indult a karrierje. 1984-ben forgatta ugyanis a Top Secretet, bár a világ csak akkor vett róla és tehetségéről tudomást, amikor Jim Morrison bőrébe bújt a Doors film kapcsán.

Nehéz vele

Tulajdonképpen a kilencvenes évek közepéig volt igazán a csúcson, különösen, miután eljátszotta a denevérembert a Mindörökké Batman című moziban. Ugyanakkor egyre többször érkeztek hírek arról, milyen nehéz vele kijönni, ráadásul két gyermeke anyja, Joanne Whalley is ráunt a szeszélyeire, és elvált tőle 1996-ban.

Ezután már semmi sem volt a régi, és bár jó adag filmet leforgatott azóta, a nagy visszatérés még nem következett be.

De, mint tudjuk, Hollywoodban vannak még csodák: ha Mickey Rourke-nak és Robert Downey Jr.-nak sikerült, talán Kilmernek is összejön. Pocak ide vagy oda.
Ezt is szeretjük