A torokrákból felépült Val Kilmer remekül fest friss fotóján: így érzi magát a 60 éves sztár
Val Kilmer friss fotóját agyondicsérték rajongói.

val kilmer cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Val Kilmert 2014-ben diagnosztizálták torokrákkal, a színész eleinte tagadta, hogy beteg lenne, ám 2017-ben a Hollywood Reporternek adott interjújában bevallotta, hogy tényleg küzdött a gyilkos kórral.

Azóta több paparazzófotó is napvilágot látott róla, amelyeken nem festett túl jól, aggódtak miatta a rajongók, többen azt feltételezték, hogy kiújult nála a betegség. Ám friss Instagram-fotóin remekül fest.

Val Kilmer így érzi most magát

Az alábbi fotó április végén készült róla, látszik, hogy a hatvanéves sztár jól érzi magát a bőrében. Rajongói szerint is remekül fest: "Isten áldjon téged, remekül festesz", "jó látni, hogy így mosolyogsz, fantasztikus kép lett ez rólad" - fogalmazták a kedves gondolatokat a kommentelők.

Új memoárja, az I'm Your Huckleberry április végén jelent meg, ennek kapcsán az elmúlt hetekben több médiumnak adott interjút, hogyan érzi magát. A Good Morning America című reggeli műsorban szólalt meg, a hangja sokat változott a betegsége miatt.

- Sokkal jobban vagyok, mint amilyennek hallatszik a hangom. Csodálatos minden jelen pillanatban. Torokrákkal diagnosztizáltak, de gyorsan meggyógyultam - fogalmazta.

A cikk az ajánló után folytatódik

A rák kialakulása után gégecsőmetszést hajtottak végre, egy gégekanült ültettek be neki, ami segíti a légzését. A The New York Times is készített vele egy nagy interjút, ami május 11-én jelent meg. Ebben a beszélgetésben szó volt arról, hogy a Keresztény Tudomány névre hallgató vallást gyakorolja. Úgy véli, a sok imádkozásnak is köszönheti, hogy legyőzte a gyilkos kórt.

- Imádkoztam, számomra ez volt a kezelés - mondta.

A színész kemoterápiás és sugárkezelést is kapott természetesen, bár Kilmer úgy véli, vallási nézetei játszottak közre elsősorban a gyógyulásában, a gyógyszeres kezelésekben nem hisz, szerinte azok inkább csak ártottak neki. Ebben a beszélgetésében is megerősítette, hogy már nem rákos.

Emlékszel a Top Gun szőke sztárjára?

Nézd, mennyit változott az évek alatt a Top Gun női főszereplője, Kelly McGillis!

Ezt is szeretjük