Súlyos balesetet szenvedett! Kómában van a népszerű énekes kisfia
Részletek!
Usher mostohafia halála után most másik gyermeke miatt aggódik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Usher családját ismét tragédia sújtja, tavaly nyáron elvesztette mostohafiát egy vízi balesetben, most pedig nagyobbik fia fulladt majdnem egy medencébe.

A hatéves Usher Raymond V keze beszorult a medence lefolyójába, a fiút újra kellett éleszteni, jelenleg kórházban ápolják.

Majdnem megfulladt

Usher két fiára egy rokon vigyázott a tragédia történtekor. A gyerekek a medencében játszottak, amikor a nagyobbik észrevette, hogy az egyik játék beszorult a medence lefolyójába. Raymond V alámerült, és megpróbálta kiszabadítani a játékot.

A lubickolás tragédiába torkollott, mivel a kisfiú nem tudta felszínre hozni a játékot, sőt, az keze is beszorult, így a gyerek víz alatt rekedt. A rá vigyázó rokon azonnal beugrott a vízbe, de nem sikerült kiszabadítania a fiút, az volt a szerencse, hogy a ház másik felében dolgozó alkalmazottak meghallották a sikítozást, és azonnal a fuldokló segítségére siettek.

Csak hosszú percek után sikerült a fiút felszínre hozni, aki addigra már eszméletét vesztette. A helyszínen újraélesztették, majd kórházba szállították.

Már stabil az állapota

Sokáig aggódtak Raymond életéért, de a gyors segítségnek köszönhetően jelenleg stabil az állapota, bár még nincs magánál.

A rendőrség vizsgálja Usher felelősségét, mivel a híresség nem volt jelen az eset történtekor.

A népszerű énekest nem kíméli a sors, egy évvel ezelőtt mostoha fiát, Kyle-t vesztette el egy jetski-balesetben.

A tragédia körülményei máig nem tisztázottak. A fiú a Lanier-tónál fürdőzött, egy motorcsónak húzta óriási úszógumiját, amikor a jetski nekicsapódott. A feje olyan súlyosan megsérült, hogy mentőhelikopterrel azonnal kórházba szállították. A fiút a gyors orvosi ellátás ellenére sem lehetett megmenteni, és miután agyhalottnak nyilvánították, lekapcsolták a gépről. A családot nagyon megviselte a tragédia.

Ezt is szeretjük