Karácsonyi hangulat és jótékony ajándékozás az Alleeban (x)
Idén karácsonykor legyen a jótékony ajándékozásé a főszerep: a Nem Adom Fel Alapítvány és az Allee Bevásárlóközpont közös karácsonyi ajándékötlete igazán jó ügyet szolgál.

Allee karacsony Femina cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A különleges díszdobozos szaloncukor válogatás megvásárlásával - melyet Sőrés Lia, Down-szindrómával élő művész egyik festménye díszít - az alapítványon keresztül a hátrányos helyzetű vagy fogyatékkal élő fiatalokat támogathatjuk. Emellett az alkotó ’Álomkastély a város felett’ című festményét is aukcióra bocsátják a szervezők, és a befolyt teljes összeget az alapítvány részére ajánlják fel. További karácsonyi meglepetésekkel, északi hangulatot idéző karácsonyi fotósarokkal, és Mikulással várja az érdeklődőket az Allee Bevásárlóközpont egész decemberben.

Karácsonyi hangulat az Alleeban

Ebben az évben a karácsonyi ajándékvásárlásunkkal nemes cél mellé állhatunk: a Nem Adom Fel Alapítvány ’Ez több, mint egy szaloncukor!’ elnevezésű kampányával szeretné felhívni a figyelmet az adventi időszakban a fogyatékkal élők nehézségeire, lehetőségeire. A jótékony segítségnyújtást szem előtt tartva jött létre a Nem Adom Fel Alapítvány és az Allee Bevásárlóközpont közös álma, az az egyedi díszdobozos szaloncukor válogatás, melyet Sőrés Lia, Down-szindrómával élő alkotó "Álomkastély a város felett" című festménye díszít. Az Allee Bevásárlóközpont átriumában, a karácsonyfa mellett felállított árusító pontnál december 1. és december 24. között vásárolhatjuk meg a díszdobozos szaloncukor-válogatásokat, amellyel a Nem Adom Fel Alapítványt támogathatjuk és ezen keresztül az autizmussal élő gyermekeket és családjaikat, valamint a fogyatékkal élő fiatalokat. 

Fizetett tartalom.
Fizetett tartalom.

A szaloncukorvásár mellett, december 1-jétől jótékonysági aukcióra bocsátják Sőrés Lia, "Álomkastély a város felett" című festményét is, melyre egészen december 18-ig lehet licitálni a www.allee.hu weboldalon keresztül. A szervezők mindenkit arra buzdítanak, hogy bátran licitáljanak, hiszen minél magasabban áll meg az árverés végösszege, annál több hátrányos helyzetű társunknak nyújthatunk új lehetőséget.

A támogatók a karácsonyi díszdobozos szaloncukrok értékesítéséből befolyt összeggel egyúttal a XI. kerületben épülő Mikes Lélekközpont megvalósulását is segítik. A központ autizmussal élő gyermekeket fejlesztő és az őket nevelő családokat támogató programokat valósítana meg, emellett lehetőséget biztosítana fogyatékossággal élő fiatalok támogatott lakhatására is.

Fizetett tartalom.
Fizetett tartalom.

Karácsonyi fotózás

Az Allee Bevásárlóközpont átriumában a szaloncukorpult mellett a szervezők egy különleges hangulatú karácsonyi fotózásra várják az érdeklődőket. A karácsonyi selfiegép 14.00 és 19.00 óra között próbálható ki, az alábbi időpontokban: december 1-4., december 8-11., december 15-18. és december 21-23. között.

Természetesen a Mikulás idén is ellátogat az Allee Bevásárlóközpontba, december 6-án 14.00 órától egészen 19.00 óráig meglepetésekkel és ajándékokkal várja a kicsiket és a nagyokat egyaránt.

Fizetett tartalom.
Fizetett tartalom.

Részletek az aukcióról, a Mikulásnapról és az adventi programokról: www.allee.hu

Ezt is szeretjük