Súlyos átalakulások! Szexi macsókból hájpacnik

Vannak, akiken elszörnyülködünk, és vannak olyanok is, akiket éppen pluszkilói miatt szeretünk. Íme, a hollywoodi nehézfiúk.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Forest Whitaker

Ha valakit, akkor az Oscar-díjas színészt biztosan nem lehet azzal vádolni, hogy sármos megjelenésének köszönheti hírnevét. A hírhedt ugandai diktátort, Idi Amint megformáló sztárt azonban úgy tűnik, ormótlan termete és súlyfeleslege éppoly kevéssé zavarja, mint bulldogszerű arcvonásai vagy lefittyenő szemhéja.

Bár a hozzá hasonlóan csúnya színészek többnyire a rosszfiú szerepét kapják a filmvásznon, Whitaker páratlan színészi képességeinek köszönhetően megúszta a beskatulyázást, és a lehető legváltozatosabb karakterek eljátszásával örvendezteti meg rajongóit.

Steven Seagal

Begyógyult szemeire, tripla tokájára és lassan szumó-birkózóra emlékeztető testalkatára pillantva nehéz elhinni, hogy a sztár fitneszedzőként kezdte pályafutását, és hajdan a leghíresebb akcióhősök között tartották számon.


Egyik legemlékezetesebb mozija, az Úszó erőd óta Seagal mintha minden egyes új filmje kedvéért felszedett volna néhány plusz kilót.

Átalakulása olyan sikeres volt, hogy a meggyőződéses buddhista színész napjainkban leginkább egy pufók Buddha-szoborra emlékeztet. Aki nem hiszi, nézze meg az Úszó erőd 2. kung-fu jeleneteit, ahol a hajdan kisportolt sztár körülbelül olyan kecsesen mozog, mint Jabba a Csillagok háborújában.

Vince Vaughn

Jennifer Aniston ex-kedvese szintén jól el van látva zsírpárnákkal, mégis megőrülnek érte a nők. A sztár igazi szexszimbólumnak számít, ezzel is bizonyítva, hogy a mackós testalkatú férfiakért mindig is rajongani fog a szebbik nem.

Vaughn nemtörődöm megjelenése a TV előtt söröző, túlsúlyos férj képét idézi fel, utánozhatatlan lezserségének és macsós sármjának azonban a legszebb színésznők sem tudnak ellenállni.ú

Leonardo DiCaprio

Ki gondolta volna, amikor a századik papírzsepit bőgtük tele a Titanic szerelmespárjának tragikus sorsát siratva, hogy az ifjú szívtiprót alig néhány év múlva elhízott, tokás kuglifejként fogjuk viszontlátni?


Leonardo DiCaprio átalakulása szinte észrevétlenül ment végbe, és a rajongók hada egy napon arra ébredt, hogy a lányszobák kisfiúsan mosolygó poszterhőse helyett egy tésztaképű harmincasnak gyártja a szerelmes leveleket.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Bár a nőknél még mindig sikeres, ha újraforgatnák a Titanicot, Leónak már csak valamelyik kövér milliomos szerepe jutna.

Ezt is szeretjük