Súlyos átalakulások! Szexi macsókból hájpacnik
Vannak, akiken elszörnyülködünk, és vannak olyanok is, akiket éppen pluszkilói miatt szeretünk. Íme, a hollywoodi nehézfiúk.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Forest Whitaker

Ha valakit, akkor az Oscar-díjas színészt biztosan nem lehet azzal vádolni, hogy sármos megjelenésének köszönheti hírnevét. A hírhedt ugandai diktátort, Idi Amint megformáló sztárt azonban úgy tűnik, ormótlan termete és súlyfeleslege éppoly kevéssé zavarja, mint bulldogszerű arcvonásai vagy lefittyenő szemhéja.

Bár a hozzá hasonlóan csúnya színészek többnyire a rosszfiú szerepét kapják a filmvásznon, Whitaker páratlan színészi képességeinek köszönhetően megúszta a beskatulyázást, és a lehető legváltozatosabb karakterek eljátszásával örvendezteti meg rajongóit.

Steven Seagal

Begyógyult szemeire, tripla tokájára és lassan szumó-birkózóra emlékeztető testalkatára pillantva nehéz elhinni, hogy a sztár fitneszedzőként kezdte pályafutását, és hajdan a leghíresebb akcióhősök között tartották számon.


Egyik legemlékezetesebb mozija, az Úszó erőd óta Seagal mintha minden egyes új filmje kedvéért felszedett volna néhány plusz kilót.

Átalakulása olyan sikeres volt, hogy a meggyőződéses buddhista színész napjainkban leginkább egy pufók Buddha-szoborra emlékeztet. Aki nem hiszi, nézze meg az Úszó erőd 2. kung-fu jeleneteit, ahol a hajdan kisportolt sztár körülbelül olyan kecsesen mozog, mint Jabba a Csillagok háborújában.

Vince Vaughn

Jennifer Aniston ex-kedvese szintén jól el van látva zsírpárnákkal, mégis megőrülnek érte a nők. A sztár igazi szexszimbólumnak számít, ezzel is bizonyítva, hogy a mackós testalkatú férfiakért mindig is rajongani fog a szebbik nem.

Vaughn nemtörődöm megjelenése a TV előtt söröző, túlsúlyos férj képét idézi fel, utánozhatatlan lezserségének és macsós sármjának azonban a legszebb színésznők sem tudnak ellenállni.ú

Leonardo DiCaprio

Ki gondolta volna, amikor a századik papírzsepit bőgtük tele a Titanic szerelmespárjának tragikus sorsát siratva, hogy az ifjú szívtiprót alig néhány év múlva elhízott, tokás kuglifejként fogjuk viszontlátni?


Leonardo DiCaprio átalakulása szinte észrevétlenül ment végbe, és a rajongók hada egy napon arra ébredt, hogy a lányszobák kisfiúsan mosolygó poszterhőse helyett egy tésztaképű harmincasnak gyártja a szerelmes leveleket.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Bár a nőknél még mindig sikeres, ha újraforgatnák a Titanicot, Leónak már csak valamelyik kövér milliomos szerepe jutna.

Ezt is szeretjük