A Trónok harca csúnyácska gyerekszereplője volt - Kockahasú szépfiú lett belőle
Nem fogod elhinni, hogy néz ki ma Robin Arryn megformálója, Lino Facioli.

robin-arryn-lino-facioli-atalakulasa-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Trónok harca gyerekszereplői a szemünk előtt váltak az elmúlt évtizedben fess férfiakká és gyönyörű nőkké: Sansa, Arya, Bran is tizenéves volt még a széria kezdetén. Az ő átalakulásukat epizódról epizódra nyomon követhettük, volt azonban egy szereplő, akinek a felnőtt verzióját csak a sorozat fináléjában láthattuk.

Így néz ki most Robin Arryn

Mindenkit meglepett Robin Arryn átalakulása, aki Caitlyn Stark testvérének, Lysa Arrynnak volt az egy szem, botrányosan túlféltett kisfia. Mindenki szörnyülködött rajta, ugyanis, habár legalább nyolc-tíz éves lehetett a sorozatban, édesanyja még mindig szoptatta őt.

Anyja halála után aztán Sansa és Kisujj felügyeletére lett bízva, akik sokat neveltek a fiún, a hatodik évadra már korának megfelelően viselkedett, és még kardot forgatni is megtanult.

A széria befejező epizódjában ismét megjelent, és alig ismerték fel a rajongók, annyira megváltozott, az őt alakító Lino Facioli ugyanis időközben 18 éves lett. Csúnyácska, elkényeztetett kisfiú helyett egy magas, kockahasú Adoniszt láthattak a nézők, aki már alig hasonlított a furcsa fiúra, akit megismertek a sorozatban.

Persze Lino Facioli büszke a karakterére, még az Instagram-oldalán is az alábbi szöveg olvasható: "Lino Facioli vagyok, azaz a furcsa kisfiú a Trónok harcából".

A rajongók ledöbbentek az átalakulása láttán, csak úgy záporoztak a dicsérő kommentek a közösségi oldalain: "Azta, micsoda test! El sem hiszem, hogy te voltál az a csúnyácska, kócos, karikás szemű kissrác!", "Rajtad is a varázslat segített, mint Neville Longbottomon a Harry Potterben?", "Mondat, ami, sosem gondoltam volna, hogy elhagyja a számat: Bejön. Nekem. Robin. Arryn!" - írták a lelkes hozzászólók.

A Trónok harca sztárjai a valóságban

A Trónok harca szereplői közül sokan nem hasonlítanak az általuk játszott karakterre - nézd meg ezeket a fotókat, le fogsz döbbenni, mekkora a különbség a színészek és szerepeik közt!

Coverfotó és ajánlóképek: HBO.

Ezt is szeretjük