Így néz ki a valóságban a Trónok harca Éjkirálya - Döbbenetes az átalakulása

Szlovák színész alakítja a sorozat főgonoszát.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az Éjkirály és serege, a Mások már nyolc évad óta tartják rettegésben Westeros népét. Kezdetben Richard Brake játszotta a rettegett vezetőt, a hatodik évad óta pedig Vladimir Furdik személyesíti meg az Éjkirályt.

Így néz ki a valóságban az Éjkirály

A sorozat legtöbb karaktere teljes másképp néz ki a valóságban, mint a filmvásznon, a legnehezebb dolga azonban talán az Éjkirálynak van, hiszen a sminkje közel négy órát vesz igénybe minden alkalommal, amikor feltűnik a szériában. A szeme már bántóan kék, hófehér homlokán pedig apró szarvakat visel, akár egy jeges ördög.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

─ The Night King || #VladimirFurdik I love the new picture @entertainmentweekly released. I had this idea while I saw it. Excited af to see him in S8. ─ «We were at war. We were being slaughtered. Our sacred trees cut down. We needed to defend ourselves.» ─ Leaf, 6x05. ─ ▪ Opinions on the night king? ▫ He's so interesting. I actually love his character as a Villain. The best villain of the show imo (with Baelish and Cersei) + I think Vladimir is so underrated. He's amazing as Night King and as a stunt double. He deserves more recognition by the fandom. ─ Thank you Instagram and apps for ruining the quality. So f annoyed.

ɢᴀᴍᴇ ᴏꜰ ᴛʜʀᴏɴᴇꜱ ♛ ᴀꜱᴏɪᴀꜰ (@ddaavos) által megosztott bejegyzés,

Furdik korábban a Sherlock Holmes: Árnyjátékban, a Perzsia hercege: Az idő homokjában és a Sárkányszív második részében is feltűnt, de a legnagyobb szerepét egyértelműen a fantasy-sorozatban kapta meg.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

×× This is a picture of me taking a picture of me while posing with Vladmir Furdik while holding a picture of him. 😂 Ignore that face, I was star-stunned already. 🙄 A little back story of this photograph, so I interviewed him basically, this goes like: Me: Hi! VF: Hello, nice to meet you. Me: Same! 😁 So I want to know what happens in season 8? VF: Well, I'm not allowed to tell, but I can say it's very good, the fans will love it. We have filmed 6 episodes for that, and when they release, they will make such impact that would last a generation. 😆 Me: Oh, that's great. 😱 .. And then he received a phone call, and he gave an autograph and we took a picture. 😭

SHEET∆NSH (@zacsalvator) által megosztott bejegyzés,

A való életben szerencsére sokkal jobb a külseje, mint gonosz alteregójának - az utcán szinte alig ismerik fel a Pozsonyban született kaszkadőrt. Sokan nem is tudják, hogy néz ki a maszkmesterek alkotása alatt. Legutóbb önmagaként az indiai Comic Conon tűnt fel, ahol egy lelkes rajongó meg is osztott vele egy közös képet.

Így néznek ki a sorozat sztárjai a való életben

Tarth-i Brienne nem éppen a Hét Királyság legszebb virágszála a sorozatban, a valóságban viszont kész bombázó. Nézd meg a fotóit!

Coverfotó és ajánlóképek: YouTube.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük