Torzzá műtött, plasztikafüggő gumisztárok

Egykor szép, ám mostanra elcsúfult sztárhölgyek megdöbbentő történetei, akik több százszor feküdtek kés alá.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az elmúlt évtizedekben ragályos kórként terjedt el Hollywoodban a plasztikafüggőség. Az öregedéstől rettegő hírességek ugyanis nem sajnálják a pénzt és az időt arra, hogy kés alá feküdjenek. Ám közülük is egyre többen esnek át a ló túloldalára. Ennek tükrében nem véletlen tehát, hogy sok celeben hatalmasodik el a kezelhetetlen plasztikafüggőség, ami sokszor súlyos testképzavarral párosul.

Cindy Jackson

Az 54 éves Cindy Jackson például azért került be a Guinness Rekordok Könyvébe, mert rajta végezték el a világon a legtöbb szépészeti beavatkozást. Pontos számot nem lehet tudni, de saját becslései szerint száznál biztosan többször szabták szét testét, vagyis szinte minden elképzelhető plasztikai műtétet elvégeztek rajta, amit csak el lehet végezni egy női testen.


Ez meg is látszik rajta, hiszen Jackson megdöbbentő módon húsz évesnek néz ki, a természetességnek pedig nyomát sem fedezhetjük fel műanyagnak tűnő arcán.

Cindy Jacksonnak ugyanis több tucatnyi ráncfelvarrásban volt már része, de átalakították a szemöldökét, az ajkait, a térdét, az orrát, a fenekét, a haját és a fogait, nem beszélve a mellimplantátumokról és a vénák eltüntetéséről.

Az amerikai feltaláló lányának azonban mindez nem volt elég, mert újra megműttette magát. Szánalmas vágya ezúttal az volt, hogy a fiatal Brigitte Bardot-hoz hasonlítson. Ami úgy-ahogy teljesült, de most már jobban tenné, ha inkább leállna.

Alicia Douvall

A 29 éves brit glamour-modell 17 évesen feküdt be először egy szépészeti klinikára, akkor a melleit műtötték meg. Az azóta eltelt 12 év alatt megközelítőleg száz alkalommal tért vissza sebészeihez, akik a busás összegekért cserébe hajlandóak voltak összes elborult kérését teljesíteni.

Egymillió fontért – vagyis 330 millió forintért – cserébe testét mostanra annyira megviselték a véget nem érő műtétek, hogy saját elmondása szerint részlegesen megbénult! Alicia Douvall nem érzi a gyomrát, a bal mellét, illetve bármit a bal karja alatt.


A brit sebészek érthető módon ezek után már nem voltak hajlandóak tovább plasztikázni meggyötört testét. De a torz modell nem adta fel, és Amerikába repült, ahol hazudott az orvosoknak a korábbi beavatkozások számát illetően. Ám nem sikerült becsapnia őket, ezért Douvallt beutalták egy neves klinikára, ahol a különféle függőségekben szenvedő sztárokat kezelik.

Lara Flynn Boyle

A 38 éves színésznő a Meglógtam a Ferrarival című tinivígjátékban debütált, habár rövidke jeleneteit végül kivágták a filmből. Igazi sztárrá David Lynch tette, amikor ráosztotta Donna Hayward szerepét a ma már kultikusnak számító Twin Peaks című sorozatban. Ezek után azonban már csak azzal tudta magára felhívni a figyelmet, hogy Jack Nicholsonnal randizgatott, mivel nem sikerült igazán befutnia.


Az ezredforduló környékén aztán sokkolóan sovány alakjával lepte meg a világot, az elmúlt években pedig nem egyszer feküdt ő is szike alá. A sokasodó plasztikáztatásoknak köszönhetően megdöbbentő átalakuláson esett át, mostanság pedig leginkább úgy fest, mint egy igazi guminő.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Puffadt, lelógó ajkait és természetellenesen sima arcbőrét látva mi is csak a fejünket csóváljuk értetlenül: vajon miért kellett az egykoron szép Boyle-nak ezt művelnie magával?

Ezt is szeretjük