Ennél torzabb már nem is lehetne Tori Spelling melle
A népszerű sorozatsztár dekoltázsa ijesztő látványt nyújt, mellei mintha behorpadtak volna a sok plasztikázástól.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tori Spellinget a közelmúltban a New York Fashion Week-en örökítették meg, ahol a 36 éves amerikai színésznőnek horpadt dekoltázsával sikerült megdöbbentenie a közönséget.


A Beverly Hills 90210 sorozat sztárja mindent megtett azért, hogy elbűvölje a jelenlévőket, ezért elegáns ruhában jelent meg a rendezvényen. Ám szétplasztikázott melle ijesztően festett, túlságosan is vékony alakja pedig találgatásokra adott okot.

Spelling neve már jó ideje felmerül, ha a legcsúnyább hollywoodi műmellek viselőiről van szó. A celeb sok más kolléganőjéhez hasonlóan úgy döntött, hogy mesterséges úton fújatja fel cicijeit.

Nem kellett volna ennyire lefogynia

Ami önmagában még nem is lett volna baj, ám a méretet tekintve a sztár túlzásba esett, a testsúlycsökkenés pedig csak tovább rontotta a kellemesnek amúgy sem nevezhető összhatást.

Emiatt pedig egyre többen gyanakszanak arra, hogy titokban anorexiás. Csontsovány testét elnézve lehet is alapja a szóbeszédnek, habár Spelling következetesen tagadja, hogy bármiféle gondja akadna étkezési szokásaival.

Nem tartja magát anorexiásnak

- Istenem, nem vagyok anorexiás. Elismerem, hogy vékonynak tűnök a fotókon, és természetesen nem akarok többet fogyni. Egészségesen táplálkozom, csak zaklatott az életstílusom – nyilatkozta idén áprilisban a People magazinnak.

Spelling saját bevallása szerint a húszas éveiben kezdett el aggódni súlya miatt, amikor bekerült a showbiznisz világába.

A színésznő két gyermek édesanyja: Liam 2007 márciusában, Stella pedig 2008 júniusában jött a világra.

Ezt is szeretjük