Ijesztő fotók! Kiszúrják a bőrét a népszerű sztármami bordái
Habár szinte mindenki meg van róla győződve, hogy Tori Spelling anorexiás, ő határozottan tagadja ezt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tori Spellinget múlt héten örökítették meg nagyobbik gyermekével a karjában, az aggasztó fotók pedig megint alapot adtak a szóbeszédnek, miszerint a 37 éves amerikai színésznő anorexiás.

A Beverly Hills 90210 című sorozat egykori sztárja kétségkívül ijesztően néz ki, a hátulról készült felvételeken jól látszik, hogy bordái szinte kiszúrják a bőrét.

Állítása szerint rendesen táplálkozik

Habár a kétgyerekes sztármamiról már hosszú ideje azt pletykálják, hogy titokban komoly étkezési zavarral küzd, ő ezt vehemensen tagadja, és elmondása szerint rendesen eszik.

Legújabb, Uncharted TerriTORI című életrajzi könyvében pontosan el is magyarázta, hogy mely tényezőknek köszönheti drasztikus súlyveszteségét.

A betegségeket és a gyógyszereket okolja

Spelling fogyását migrénjeire, a sertésinfluenzára és idegi problémáira fogta, amelyek miatt a tavalyi évben háromszor is kórházban kezelték. Hozzátette még, hogy a gyógyszerek is sokat rontottak helyzetén.

Az antibiotikumok ugyanis, amelyeket az orvosok felírtak neki, állítása szerint olyan erős gyomorfájdalmat okoztak nála, hogy egyszerűen képtelen volt bármilyen ételt elfogyasztani.

- Sosem volt jó a gyomrom, de a betegségek széttépték, az immunrendszerem pedig összeomlott.

Azóta tulajdonképpen egy nagy rakás szerencsétlenség vagyok, hasilag legalábbis - írta könyvében a színésznő.

Ezt is szeretjük