18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Az 5 legjobban fizetett pornósztár
Az átlagos pornószínész 200 és 400 dollár között keres, de főszereplőink ennél sokkal többet, tízmilliókat kaszáltak testükkel!

5. Hillary Scott

Az apró termetű – mindössze 160 centi és 43 kiló – illinoisi sztár korán kezdte, ráadásul lányokkal:

12 évesen már leszbikus játszadozásba kezdett legjobb barátnőjével, majd 18 évesen a férfiakat is felfedezte magának.

Két és fél évig az érettségi után jelzáloghitelekkel foglalkozó üzletkötő volt, de elege lett a munkahelyéből, és felkerekedett Los Angeles-be.

Több pornófilmesnél is jelentkezett, és szinte rögtön lehetőséget is kapott, egy éven belül pedig sztár lett. Eddig 310 filmben mutatta be tudását a nagyérdeműnek.

A pornóipar Oscarjának számító AVN-díjátadón 2006-ban díjesővel halmozták el, egy évvel később pedig a SexZ Pictures-szel írt alá – kapaszkodjon mindenki – 1 millió dolláros, 4 évre szóló szerződést.

4. Houston

Az agyonplasztikázott pornósztár számos bizarr rekordot tart: többek között állítása szerint egy filmjében megszakítás nélkül 620 férfival szexelt – szemtanúk szerint 120-nál nem lehettek többen, no de ez is elég durva teljesítmény!

Ennél is súlyosabb az a sztori, hogy „lefaragtatott” egy keveset szeméremajkaiból, hogy a közeli képek jobbak legyenek – a leoperált darabkákat utána 20 ezer dollárért árverezték el.

1995-ben fedezték fel, mikor sztriptíztáncosnőként dolgozott, rövidesen forgatásonként ezer dollárt vághatott már zsebre. Új céghez szerződött, és a bevétel csak úgy dőlt: csak 1999-ben egymillió dollárt keresett, plusz hetente 20 ezer jött be a sztriptízből.

- Imádom a szexet, ráadásul jól fizet. Ha nem lennének nemi betegségek, bárkivel lefeküdnék – nyilatkozta egyszer.

3. Maria Takagi

A szintén aprócska Takagi kisasszony néhány év alatt annyit keresett, hogy felkerült a listára, nem véletlenül, hiszen minden idők legünnepeltebb japán pornósztárja lett.

A chibai lány popénekesként kezdett, majd egy szexi reklám után környékezték meg a pornófilmesek, ő pedig nem állt ellen az ajánlatnak, és ezzel milliomossá tette magát.

Csak néhány évig volt aktív, de hisztérikus sikere volt a szigetországban: első filmjei után 2,6 millió dolláros szerződést írt alá, melynek teljesítése után vissza is vonult. Azóta tévésorozatok ünnepelt sztárja.

2. Tera Patrick

- Mikor bekerültem a pornóiparba, másoknak csináltam milliókat. Most már magamnak teszem – mondta a szexfilmek egyik nagyasszonya, akinek ma már hatalmas cége, a róla elnevezett Teravision is dönti a bevételt.

Tera 13 évesen kezdett modellkedni az egyik legnevesebb ügynökségnél, majd mikrobiológiát tanult, és nővérként dolgozott. Anyagi nehézségei miatt kezdett pornózni, és ezek hamarosan el is tűntek: a nézők megőrültek jeleneteiért, és milliós rajongótábort tudhatott magáénak. Okosan fektette be a megkeresett pénzt: saját produkciós irodát nyitott, és a Teravision évi 30 millió dollárt – 5 milliárd forintot! – hoz a konyhára.

1. Jenna Jameson

Az egyáltalán nem meglepő, hogy a pornó királynőjének becézett Jenna Jameson került az első helyre: végül is őt tartják minden idők legismertebb és legnevesebb sztárjának a szakmában. A pornóipari Hall of Fame tagja, húsz nagyobb díjat nyert, és Patrickhoz hasonlóan saját céget alapított.

A ClubJenna szintén évi 30 millió dolláros profittal működik, többek között még pornó-valóságshow is szerepelt műsorai között. A hatalmas gazdagsághoz rögös út vezetett: rosszul fizetett táncosnőként és sztripperként kezdett, majd rászokott a kábítószerekre, annyira, hogy végletesen leromlott állapota miatt tolószékben küldték haza apjához – ekkor csupán 35 kilót nyomott!

1994-ben kezdett pornózni, 2001-ben pedig már 60 ezer dollárt keresett naponta. A mára már visszavonult Jameson sikeres üzletasszony: cégét a Playboynak adta tovább, és hatalmas vagyona élete végéig biztosíthatja jövőjét – őt valóban dúsgazdaggá tette a teste!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük