Megérte? Ezzel a nővel csalta meg a férje Eva Longoriát

Tony Parker állítólag egykori csapattársa feleségével csalta meg gyönyörű feleségét.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Villámcsapásként érte az egész világot, amikor kiderült, hogy november 17-én Eva Longoria beadta a válókeresetet. Érthető, hogy mindenkit megdöbbentett a hollywoodi álompár válásának híre, hiszen kívülről úgy tűnhetett, házasságuk a lehető legboldogabb.

A legfrissebb beszámolók szerint azonban korántsem volt köztük olyan teljes a harmónia, mint hittük. Több bulvárlap információi szerint ugyanis igaz lehet a People azon értesülése, miszerint a Született feleségek sztárját megcsalta a férje.

A bizonyíték: több száz sms

A leleplező beszámoló szerint a 28 éves Tony Parkernek viszonya volt egykori csapattársa, Brent Barry feleségével, akivel több száz sms-t váltott az elmúlt hónapok során.

Az sms-ek egy részét megtalálta a 35 éves amerikai színésznő, és ezt követően döntött a válás mellett.

Sőt, mi több, Eva Longoria állítólag a Facebookon arra is talált bizonyítékokat, hogy férje egy másik nővel is megcsalta őt még házasságuk elején!

Ezek persze csak találgatások, és hivatalosan egyelőre senki sem erősítette meg, hogy igazak volnának.

Nem volt szex

A homály pedig egyre nagyobb, hiszen a Celebuzz nemrég azzal a sztorival állt elő, hogy valójában Tony Parker nem feküdt le Erin Barryvel, kapcsolatuk pedig mindössze a baráti jelzővel írható le.

Sztárok smink nélkül

Nézegess képeket!

Elolvasom

A bulvárlap elmondása szerint a két házaspár régebben gyakran összejárt, arra is volt példa, hogy együtt ünnepeltek szilveszterkor, az sms-ek pedig semmi másról nem szóltak, mint hogy megvitatták egymás házasságának hullámhegyeit és -völgyeit - Barryék jelenleg szintén válófélben vannak.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Érdemes még megjegyezni, hogy Tony Parker nemrég írt alá egy négy évre szóló, 45 millió dolláros szerződést a San Antonio Spurs kosárlabdacsapattal, Eva Longoria pedig csak ezután adta be a válási papírokat.

Ezt is szeretjük