Zombivá plasztikáztatta magát Tom Jones
Orvosai figyelmeztették a világhírű énekest, hogy még egy plasztika, és az arca visszafordíthatatlanul eltorzulhat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Évtizedek óta valóságos megszállottja a plasztikai beavatkozásoknak Tom Jones, ám a hetedik iksz felé közeledve egyre több figyelmeztető jel utal arra, hogy ideje lenne leállnia a plasztikáztatással.


Lassan kezdi elveszíteni emberi formáját

Tom hajdan irigyelt fizimiskáján a negyven évnyi szabdalás, varrás, injekciózás és zsírleszívás letörölhetetlen nyomokat hagyott.

Lógó bőrével egy kivénhedt bulldogra emlékeztet

A 68 esztendős macsó – akit ma is sikítozva fogadnak a nők, ha színpadra lép – néhány éve még természetellenesen feszes és rugalmas arcbőre mára fonnyadt redőkben lóg, besüppedt szemei alatt ijesztően duzzadt táskák csüngenek, álla alatt pedig úgy fityeg a laza bőr, akár egy pulyka nyakán.

Azt rebesgetik, Sir Tom a 60-as évek óta több mint 30 ezer fontot költött plasztikai műtétekre, azt pedig maga is elismeri, hogy festeti a haját és a szakállát.

A nagypapakorú sztárnak szemlátomást eszében sincs megöregedni, és úgy tűnik, a szakemberek intését is félvállról veszi.

 Bár sebésze azt tanácsolta, hogy igyekezzen a lehető legtermészetesebben kinézni, a Sexbomb előadója nem biztos, hogy képes ellenállni a botox csábításának.

Tom Jones nevetve beszél korábbi ráncfelvarrásairól, és mint mondja, csak akkor fog hallgatni az orvosokra, ha majd ő maga is úgy gondolja, már nincs rajta több tatarozni való.

Ezt is szeretjük