Nem tagadja! Jó néhány pasival ágyba bújt a nők kedvence
Az Eredet jóképű sztárja, Tom Hardy bátran lebbentette fel a fátylat bevállalós múltjáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hollywoodban még mindig az a divat, hogy a feltörekvő színésznőcskék elmesélik, milyen buja leszbikus kalandokba is bonyolódtak már életük során.

Mintha egy biszexuális nő még vonzóbb lenne a pasik szemében, mint egy unalmasan hetero. Amire természetesen a filmek is ráerősítenek, hiszen az utóbbi években rengeteg moziban forrtak egybe azok a bizonyos női ajkak.

Elég csak Woody Allen Vicky Cristina Barcelonáját említeni, ahol Penélope Cruz és Scarlett Johansson esett egymásnak.

Meleg pasik a trend

No de mostanság a pasik sem hagyják magukat, és kikövetelik az egyenjogúságot biszexualitás terén. A filmekben egyre kevésbé tabutéma a melegség, a legnagyobb macsók, mint Jim Carrey és Ewan McGregor sem átallottak csókolózni az I Love You Phillip Morris kedvéért.

De lekapták már John Travoltát vagy éppen Daniel Craiget is egy másik pasival intim közelségben - most pedig az ifjú szívtipró, Tom Hardy mesélt homoerotikus kalandjairól.

Kísérletező alkat

Mint az Az elit alakulat és az Eredet sármos sztárja bevallotta, nem egy pasival bújt ágyba élete során - igaz, mindezt még a tinédzserkori útkeresés számlájára írja.

- Igen, sokat kísérleteztem, mert úgy gondolom, van egy csomó olyan dolog, különösképpen egy meleg pasival folytatott kapcsolatban, amire szükségem van az életben. Nekem sok meleg pasi bejön, mert kétségkívül van bennem valami nőies, a legtöbb homoszexuális pedig inkább túlzottan férfias - ismerte el tavaly júliusban a Now magazinnak adott interjújában.

A dolog pikantériája, hogy a 33 éves színész - szinte egyidőben kendőzetlen vallomásával - eljegyezte kedvesét, Charlotte Riley-t, sőt, már van egy hároméves kisfia is, aki előző kapcsolatából született.

Ezt is szeretjük