Rengeteget fogyott! Súlyos beteg a népszerű színész
Tom Hanks eddig titkolta, de súlyos beteg, aminek következtében rengeteget fogyott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tom Hanks nem titkolja, hogy nemrég komoly betegséget diagnosztizáltak nála az orvosok, melynek tüneteit már 20 éve tapasztalja.

Pár hónapja
Most

A színésznél 2-es típusú cukorbetegséget állapítottak meg, amit nem lehet gyógyítani, de megfelelő módszerekkel kontrollálható.

Meghalhatott volna

Az 57 éves színész már két évtizede érzi a tüneteket, de csak most jöttek rá, hogy mi okozza nála az állandóan jelen lévő kellemetlenségeket. Cukorbetegségét az utolsó pillanatban vették észre, csak a szerencsén múlt, hogy nem lett nagyobb baj.

Vércukorszintje már az egekben volt, amitől akár be is kómázhatott vagy meghalhatott volna. Az orvosok, amint észrevették a bajt, azonnal kezelték a helyzetet, és a legjobb ellátásban részesítették Hankset.

A cukorbetegség azt jelenti, hogy a szervezet nem termel elég inzulint, ami komoly problémákat okozhat, akár halálhoz is vezethet. Sajnos a betegség nem gyógyítható, de szerencse a szerencsétlenségben, hogy gyógyszerekkel jól kezelhető, és a beteg normális életet élhet.

Veszélybe került karriere

A színész azonnal életformát változtatott, szigorúan betartja az orvosok által előirt diétát és gyógyszeres kezelést.

Elkötelezettsége nem véletlen, hiszen, ha elhanyagolja a problémát, az súlyos fogyáshoz vezethet, ami a karrierjét is veszélyeztetné.

A színész így is rengeteget fogyott, mialatt keresték tüneteinek az okát. Elmondása szerint utoljára középiskolában mutatott ennyit a mérleg, még akkor sem volt ilyen vékony, amikor a Számkivetett című filmben egy hajótöröttet alakított, aki egy szigeten rekedt.

Betegségéről Amerika egyik legnépszerűbb talkshow-jában, a David Letterman show-ban beszélt először, ahol azt is elmondta, hogy ugyan nem akar többet fogyni, de egyelőre élvezi, hogy jelenleg vékonyabb, mint pályája során bármikor.

Ezt is szeretjük