Így nézett ki kamaszként Magnum - Ritka fotón Tom Selleck
Így még nem láttad Tom Sellecket.

tom-selleck-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tom Selleck színészt a Magnum című sorozatnak köszönhetően ismerhettük meg még a ’80-as években. A női szívek bajuszos szívtiprója akkoriban már a harmincas éveiben járt, és a hölgyrajongók nagy bánatára már boldog házas volt.

A színész édesanyja háziasszony, édesapja pedig végrehajtó és ingatlanbefektető volt. Gyerekként költözött Kaliforniába családjával együtt, a szülők megélhetési szempontból döntöttek így. Selleck és testvérei szüleiktől hamar elsajátították a tiszteletre méltó munkamorált.

Nemrégiben előkerült a kis Tom Selleck ballagási fotója. A színész le sem tagadhatná, hogy ő van a képen.

A fiatal Tom Selleck közel sem volt lusta suhanc, már egyetemi évei alatt is dolgozott, mégpedig modellként. Emellett a Dél-Kaliforniai Egyetem kosárlabdacsapatának is ösztöndíjas tagja volt. Majd mialatt üzletmenedzsmenti képesítésének megszerzésén dolgozott, egy drámatanár javasolta neki, próbálkozzon meg a színészettel.

Szerencsére Tom Selleck hallgatott rá, és elkezdte kitanulni a színészi szakmát. Időközben azonban besorozták az amerikai hadseregbe, ahol 1967 és 1973 között szolgált. Színészi karrierje egyébként, mint olyan sokaknak, reklámfilmekkel kezdődött. Az alábbi videón látható első reklámfilmje, amelyben egy igen illatos férfit játszik - még bajusz nélkül -, és amelynek producere, Robert Sallin azt mondta Selleckről:

- Ez volt Tom első reklámfilmje, és szörnyű volt, még az öltönyt is én adtam neki. Évekkel később mondta el nekem, hogy ez volt egyetlen öltönye, és minden egyes meghallgatására ezt vette fel.

Így néz ki ma Tom Selleck

A népszerű amerikai színész - akinek bajsza hamar a védjegyévé vált - januárban ünnepelte születésnapját. Valós kora egyáltalán nem látszik meg rajta, hiszen már a hetvenes éveiben jár, mégis remekül néz ki, arról nem is beszélve, hogy 10-15 évet is simán letagadhatna.

Ezt is szeretjük