Így néz ki ma Magnum - Gondolnád, hogy Tom Selleck már 73 éves?
Szerencsére szexepiljétől, a bajuszától máig nem vált meg Tom Selleck.

tom-selleck-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nemcsak védjegyévé, szexepiljévé is vált Tom Selleck bajusza, hiszen anno így ismertük meg az 1980-ban indult Magnum című sorozatban. Thomas Magnum nyomozó szerepe a mai napig a világ egyik legismertebbjének számít, a nézők pedig idehaza is imádták a szexi bajuszos igazsághajhászt. 

Amilyen híres, az ember nem is gondolná, hogy Tom Selleck karrierje csak 30 éves kora után kezdett beindulni, a Magnum című sorozat szerepét ugyanis csak ekkor kapta meg. Hatalmas sikert aratott a bajuszos nyomozó szerepének megformálásáért, a világ máig ismeri a színész nevét. 1996-2000 között pedig a Jóbarátok című sorozat érett szívtipróját játszotta, Dr. Richard Burke-öt, aki a sorozat Monicájának szívét rabolta el. Összesen 10 epizódban szerepelt, ám azokban igen emlékezetesen. Tom Selleck 2010 óta egy szintén nyomozós sorozatban szerepel, a Zsaruvér című sorozat főszerepét kapta meg.

tom-selleck-2018-cbs

Tom Selleck nemrég szerepelt a CBS tévécsatorna reggeli műsorában, ahol remek humorával megnevettette a műsorvezetőket. Amikor megkérdezték tőle, milyen érzés, hogy kétszer is sikerült neki 1-1 sorozatban (Magnum és Zsaruvér) 8 évadon keresztül főszerepelni, hiszen ez elképesztő teljesítmény, Tom Selleck ezt mondta:

- Nagyszerű érzés, ami egyszerűen nagyon mélyen beléd lopja magát. Közben meg vicces is, mert amikor a 7. évadnál jártunk, egyszer csak az jutott eszembe: váó, mégis hogy történt ez? Amikor sok minden a szerencsének köszönhető, vagy hihetetlenül sokat kell dolgozni, az ember nem is gondol bele ebbe - és lehet, hogy ez így van jól. Kétszer is megélni ezt valódi ajándék a számomra.

Ritka fotókon Columbo

Peter Falk 1927-ben született New Yorkban, népszerűségét pedig Columbo hadnagy megformálásának köszönheti. Képes összeállításunkban megnézheted Peter Falk ritkán látott fiatalkori fotóit.

Ezt is szeretjük