Kirúgta a csatorna a tehetségkutató zsűritagját - A műsor előtti napon tudatták vele

Részletek a cikkben

Így elbántak Tom Jonesszal.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tom Jones 2012-től 2015-ig igazi közönségkedvenc volt a Voice zsűritagjai között, azonban a csatorna mégis úgy döntött, hogy felmondanak neki - méghozzá nem is akárhogy. Az énekes először mesélt az esetről, ami után megfogadta, hogy soha többet nem szerződik le a BBC-vel.

- Iszonyúan be voltam rágva. Sohasem tudtam meg, miért bántak el velem így, amikor az első naptól kezdve támogattam a csatornát és a műsort. Nagyon fájt az árulásuk. Ráadásul egy nappal a műsor előtt nyomták a kezembe a felmondólevelet, ami külön szíven ütött. Legalább mondták volna a szemembe - mesélte a She's a Lady énekese.

A műsort azóta átvette az ITV, a közönség nyomására az új vezetőség pedig visszahívta Tom Jonest, aki az új csatornának már szívesen mondott igent, így tehát a rajongók az új évadban ismét láthatják kedvencüket Jennifer Hudson, Gavin Rossdale és Will.I.Am oldalán.

A Voice zsűritagjai régen és ma

Összeállításunkban megnézheted, hogyan festettek a tehetségkutató ítészei karrierjük hajnalán és hogy néznek ki ma!

Elfeledett képek! Így néztek ki a tehetségkutató mentorai pályájuk kezdetén

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük