Videón, ahogy Zendaya és Tom Holland a budai várban andalogtak: a Pókember sztárja barátnője miatt van Magyarországon

Tom Holland Zendaya miatt van Budapesten.

Tom Holland Budapesten
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Zendaya jelenleg hazánkban forgatja a Dűne második részét, a múlt hét végén azonban híres barátja, Tom Holland is Budapestre érkezett, hogy együtt töltsön egy kis időt barátnőjével.

A szemfüles rajongók természetesen, ha meglátják a sztárpárt, rögtön megörökítik őket, így történt ez a hétvégén is, amikor a két sztár a budai várban tett látogatást.

Tom Holland Budapesten van

A TikTokon több felhasználó megosztotta az alábbi felvételt, amelyen a 25 éves színésznő és a 26 éves színész együtt láthatóak a budai várban. Holland egyébként nem forgat itt, csak azért érkezett hazánkba, hogy Zendayával legyen. 

@..she2rly don’t talk to me😭#tomdaya #tomholland #zendaya #bestfriendstolovers #dune#fyp ♬ som original - crz.

A Pókember sztárjáról egy másik felvétel is elterjedt, a Budapestre tartó repülőgépen, hogy elüsse az idejét, kötögetett, a mellette ülő hölgy ezt meg is örökítette.

A gyönyörű színésznőről is több felvétel napvilágra látott az elmúlt napokban, ugyanis párjához hasonlóan ő is hatalmas népszerűségnek örvend a tinédzserek körében. Több szerencsés rajongó fotózkodott vele, a múlt héten például a KIOSK nevű étteremben találkozhattak vele. Rajta kívül itt van még a Dűne másik sztárja, Timothée Chalamet is.

Zendaya stílusa

Képes összeállításunkban megnézheted Zendaya legdögösebb estélyi ruháit.

Zendaya szexi estélyi ruhájában olyan volt, mint egy görög istennő: dögös, nőies stílusát mindenki imádja

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük