Videón, ahogy Zendaya és Tom Holland a budai várban andalogtak: a Pókember sztárja barátnője miatt van Magyarországon
Tom Holland Zendaya miatt van Budapesten.

GettyImages-1358259452
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zendaya jelenleg hazánkban forgatja a Dűne második részét, a múlt hét végén azonban híres barátja, Tom Holland is Budapestre érkezett, hogy együtt töltsön egy kis időt barátnőjével.

A szemfüles rajongók természetesen, ha meglátják a sztárpárt, rögtön megörökítik őket, így történt ez a hétvégén is, amikor a két sztár a budai várban tett látogatást.

Tom Holland Budapesten van

A TikTokon több felhasználó megosztotta az alábbi felvételt, amelyen a 25 éves színésznő és a 26 éves színész együtt láthatóak a budai várban. Holland egyébként nem forgat itt, csak azért érkezett hazánkba, hogy Zendayával legyen. 

@..she2rly don’t talk to me😭#tomdaya #tomholland #zendaya #bestfriendstolovers #dune#fyp ♬ som original - crz.

A Pókember sztárjáról egy másik felvétel is elterjedt, a Budapestre tartó repülőgépen, hogy elüsse az idejét, kötögetett, a mellette ülő hölgy ezt meg is örökítette.

A gyönyörű színésznőről is több felvétel napvilágra látott az elmúlt napokban, ugyanis párjához hasonlóan ő is hatalmas népszerűségnek örvend a tinédzserek körében. Több szerencsés rajongó fotózkodott vele, a múlt héten például a KIOSK nevű étteremben találkozhattak vele. Rajta kívül itt van még a Dűne másik sztárja, Timothée Chalamet is.

Zendaya stílusa

Képes összeállításunkban megnézheted Zendaya legdögösebb estélyi ruháit.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük