Koronavírusos lett Tom Hanks és felesége - Így jelentkeztek az első tünetek
Tom Hanks az Instagramon jelentette be, hogy feleségével koronavírusosak lettek.

tom hanks cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tom Hanks és színésznő felesége, Rita Wilson elkapták a koronavírust.

A szomorú hírt az Instagramon jelentette be, rajongóival megosztotta azt is, mik voltak az első tünetek, amik megadták az okot arra a gyanúra, hogy ők is megfertőződtek a betegséggel.

Tom Hankséknél így jelentkeztek a koronavírus első tünetei

Tom Hanks éppen Ausztráliában forgatott, azonban egy nap furán kezdték el érezni magukat feleségével.

- Kicsit fáradtnak éreztük magunkat, mintha megfáztunk volna, az ízületeink is fájtak itt-ott. Ritát néha rázta a hideg, lázunk is volt - fogalmazta a közösségi oldalán.

A sztárpár gyanakodni kezdett, ezért a biztonság kedvéért koronavírus-tesztet csináltattak, az eredmény mind a kettőjüknél pozitív lett. A színész hangsúlyozta, hogy mindent az előírt protokollszabályok szerint csinálnak. Emiatt egyből beleegyeztek abba, hogy elkülönítsék őket.

Mindaddig megfigyeltetik őket, ameddig azt a közegészségügy és a biztonság megköveteli. Hozzátette, ez nem egynapos program lesz számukra, de ebben a helyzetben ez a helyes teendő. Az állapotukról rendszeresen fogják értesíteni követőiket.

Gyermekük, Chat az Instagramjára feltöltött egy videót, amiben elmondta, beszélt a szüleivel telefonon, kiderült, nem aggódnak amiatt, hogy elkapták a betegséget, nincs pánikhangulatuk, igyekeznek minden orvosi utasítást betartani.

Tegnap a WHO világjárványként minősítette az új típusú koronavírust. A betegek száma március 10-re túllépte a 100 ezret, közülük több mint 4 ezren sajnos elhunytak a fertőzés következtében.

Joaquin Phoenix legnagyobb tragédiájáról mesélt

River Phoenix szép színészi karrier elé nézett, ám sajnos fiatalon elhunyt, öccse, Joaquin Phoenix karjaiban ment el. Az Oscar-díjas színész ritka interjúban mesélt szeretett bátyjáról.

Milyen a vércsoportod?

Ha ismered a vércsoportod, előre tájékozódhatsz a vércsoportodra jellemző betegségekről, és egy kis odafigyeléssel, megfelelő életmóddal elkerülheted azokat.

Bővebben itt olvashatsz a termékről.

Promóció

Ezt is szeretjük