A Harry Potterben angyalarcú, szőke gonosztevőt alakított: a 33 esztendős Tom Felton mellett ma már elmennél az utcán
Képeken a Harry Potter-filmek fiú mellékszereplői egykor és most.

tom-felton-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor 2001 novemberében bemutatták J. K. Rowling regénysorozatának első filmváltozatát, a Harry Potter és a bölcsek kövét, az egész világon kitört a varázslóláz. Nem volt gyerek, aki a mozit látva ne akart volna a Roxfort növendékei közé tartozni, és a szüleiket is lebilincselte a misztikus lények, varázsigék és átkok világa.

A Harry Potter-filmek fiú mellékszereplői akkor és most

Noha már kereken húsz éve, hogy először tanúi lehettünk Harry Potter kalandjainak, valamint a lezáró rész bemutatója óta is kilenc esztendő telt el, a történet iránti rajongás nem csillapodott. A mai napig lelkesen ülünk le a tévéképernyő elé, ha valamelyik csatorna ismétli a nyolc rész egyikét. Ha kíváncsi vagy, hol és mikor sugározzák legközelebb, kattints az alábbi képre.

Azóta nem csak egy generáció cseperedett fel, maguk a gyerekszínészek is felnőtt emberekké váltak. A főszereplők közül akadnak, akiknek sikerült a köztudatban maradniuk, ám vannak olyanok is, akik kevesebbet láttatják magukat a médiában. Ide sorolható Tom Felton, aki az angyalarcú Draco Malfoyt személyesítette meg. Bár a főhős ellenlábasaként nem mindenki rajongott érte anno, a 33 éves sztár Instagramja alapján egyáltalán nem olyan, mint amilyen híres karaktere volt: imádja az állatokat, él-hal a zenéért, és elképesztően kedvesen kommunikál a követőivel. A külseje alaposan megváltozott az idők során. Tejfölszőke haja besötétedett, valamint bajuszt növesztett, ami szinte felismerhetetlenné varázsolta a megjelenését. 

Az oldala azt is elárulja, hogy szeret nosztalgiázni azokról az időkről, amikor Malfoy bőrébe bújhatott. Rengeteg kulisszák mögötti fotót posztol, valamint egy live videóban elárulta, amint elkezdi nézni valamelyik filmet, rögtön könnyek gyűlnek a szemébe. Bár nem sokszor olvashatunk róla az újságok hasábjain, ez nem jelenti azt, hogy sutba dobta volna karrierjét a kamera előtt. 2020-ban két produkcióhoz adta a nevét, illetve az IMDB szerint a következő években négy különböző szerepben is viszontláthatjuk majd.

Nem Tom Felton az egyetlen, aki rengeteget változott a Harry Potter-filmek óta. Képeken a Roxfort egykori növendékei akkor és most.

Ezt is szeretjük