Tom Cruise-zal rémálom volt a közös munka: a színésznő emiatt rettegett kollégájától

Tom Cruise és Thandie Newton a Mission: Impossible 2 című filmet forgatták együtt.

tom-cruise-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Mission: Impossible 1996-ban debütált a mozikban, a Tom Cruise főszereplésével elkészült alkotás akkora népszerűségnek örvendett, hogy a készítők már a következő rész forgatókönyvének kidolgozásába is belevetették magukat.

Eddig összesen további öt része jelent meg, a legutolsót, a Mission: Impossible – Utóhatást 2018-ban mutatták be. A tervek szerint lesz hetedik és nyolcadik rész is, előbbi premierjét 2021-re, utóbbit 2022-re időzítették, de ez még változhat a koronavírus-járvány miatt. A filmek zömében mindig más volt a női főszereplő, a 2000-ben megjelent második részben a Westworld sztárja, Thandie Newton bizonyíthatott, ám a Cruise-zal való közös munka messze nem zajlott olyan gördülékenyen, ahogyan azt ő az elején elképzelte.

Emiatt volt rémálom a közös munka Tom Cruise-zal

A színésznő a Vulture magazinnak adott interjút, amelyben visszaemlékezett a Mission: Impossible 2 forgatási munkálataira is, amit kész rémálomnak élt meg.

- Annyira féltem Tomtól, mert nagyon domináns egyén. Mindent belead abba, hogy kedves legyen, viszont óriási nyomást helyez az emberre - magyarázta.

tom cruise thandie newman
Fotó: Antony Jones / Getty Images Hungary

A színész maximalizmusa még egy közös jelenetükre is rányomta a bélyegét. Newton úgy vélte, rosszul írták meg az egész jelenetet, és a legrosszabb sorokat pont ő kapta, így nem ment túl jól a felvétel, ráadásul a film rendezője, John Woo egy mukkot nem beszélt angolul, mindez nagyon frusztrálta Cruise-t. A színésznek eszébe jutott, mi lenne, ha gyakorlás gyanánt ő játszaná el Newton karakterét, míg a színésznő Ethan Hunt bőrébe bújna.

- Egy teljes jelenetet felvettünk úgy, hogy igazából ő engem játszott, én pedig őt. Ez a technika viszont egyáltalán nem segített nekem, helyette terrorizálva éreztem magam, és a bizonytalanságom is előtört. Igazi szégyen volt - emlékezett vissza. 

tom cruise thandie newman 2
Fotó: Dave M. Benett / Getty Images Hungary

Természetesen nem haragszik kollégájára, pontosan tudta, hogy Cruise csak jót akar, és belead apait-anyait, hogy tökéletes legyen a jelenet. Emberileg sem tartja őt rossznak, ám azt tapasztalta, hogy a stressz rossz hatást váltott ki belőle, ezért sem volt vele könnyű dolgozni.

Fotókon Tom Cruise és Nicole Kidman lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Tom Cruise és Nicole Kidman lánya, Isabella.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük