Tom Cruise évek óta nem látta a kislányát - Hallani sem akar Suriról
A világsztár 2013-ban találkozott utoljára a lányával.

tom-cruise-suri-kapcsolata-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2006-ban Tom Cruise büszkén mutatta meg újszülött kislányát a rajongóknak, akiről kiderült, hogy a különleges Suri nevet kapta híres szüleitől. Sokáig úgy tűnt, hogy a barna hajú kis csöppség és édesapja elválaszthatatlanok, azonban 2013-ban minden megváltozott.

Évek óta nem látta a lányát

Miután Tom Cruise és Katie Holmes 2012-ben elváltak, Tom látogatásai egyre ritkultak, 2013-ban pedig véget is értek. A US Weekly értesülései szerint a színész azért nem érdeklődik a lánya iránt, mert a szcientológiai egyház megtiltotta neki a kapcsolatfelvételt, a válással ugyanis nemcsak Katie Holmes vált páriává a szemükben, hanem a közös gyermekük is. 

Pedig a magazin szerint engedélyeztek havonta tíz napot, amit a sztár a lányával tölthet, ő azonban nem kívánt élni ezzel, ugyanis Suri nem a szcientológia szellemében nevelkedett, ezért egyszerűbbnek látta teljesen megszakítani vele a kapcsolatot.

Állítólag a válás után egy ideig még telefonon tartották a kapcsolatot, Suri ugyanis nem értette, hogy imádott apukája miért nem néz felé soha. Tom néha-néha küldött ajándékot is, és megnyugtatta a kislányt, hogy csupán sokat kell dolgoznia, de ígéri, a jövőben szakít időt a találkozásra - ennek már öt éve, és azóta sem tudott "elszakadni a munkától".

Maga Katie Holmes is elismerte, hogy semmilyen kapcsolat nincs az exférje és közös kislányuk között, amit ő személy szerint nagyon bán, hiszen szerinte az lenne normális, ha a válás ellenére Suri azért ugyanúgy az apja életének része maradna.

Néhány hónappal ezelőtt felröppentek a hírek, hogy a Mission Impossible-filmek főhőse találkozót szervez a kis Surival, azonban mindez csak pletykának bizonyult. Szomorú, hiszen Suriból azóta gyönyörű, 12 éves kis hölgy lett, aki kiköpött mása az édesapjának - kár, hogy ő ezt nem láthatja.

Ezt is szeretjük