Tom Cruise tajtékzott dühében a forgatáson: emiatt osztotta ki káromkodva kollégáit
Tom Cruise nagyon kiakadt a Mission: Impossible hetedik részének forgatásán.

tom cruise cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A koronavírus-világjárvány miatt 2020 elején számos filmforgatást leállítottak, a Mission: Impossible hetedik részének felvételeit is tolták. Azóta újra beindultak a munkálatok, a Tom Cruise főszereplésével készülő mozifilm stábja több európai városban is forgatott az elmúlt hónapokban, például Londonban, Velencében és Rómában, jelenleg ismét Angliában dolgoznak.

A Covid-19 miatt szigorú szabályokat hoztak, például a stábtagoknak végig maszkot kell hordaniuk, illetve kétméteres távolságot kell egymástól tartaniuk, a színészek ezek alól csak akkor élvezhetnek kivételt, ha egy-egy jelenetet vesznek fel. Volt pár kolléga, aki a Mission: Impossible forgatásán nem tartotta be a szabályokat, ez viszont nem tetszett Tom Cruise-nak.

Tom Cruise káromkodva üvöltözött a kollégáival

Az 58 éves sztár valószínűleg már nagyon szeretné, ha minél előbb befejeznék az akciófilm forgatását, hiszen így is jól elcsúsztak a munkálatokkal, októberben például azért kellett leállniuk, mert többen elkapták a koronavírust. Pont emiatt nem akarja, hogy valamelyik stábtag bármilyen szabálytalanságot újra elkövessen, ezzel is kockáztatva a munkálatok sikerességét. A The Sun brit lap megszerzett egy hangfelvételt, amelyen a dühöngő színész kiosztotta két kollégáját, akik nem tartották be az előírásokat. A stábtagok éppen a számítógép képernyőjén nézték vissza az egyik felvett anyagot, és nemhogy a két, de még az egyméteres távolság sem volt meg köztük, ezt Cruise kiszúrta, és egyből odalépett hozzájuk dühösen.

GettyImages-1288983149
Fotó: Mondadori Portfolio / Getty Images Hungary

- Ha még egyszer meglátom, hogy ezt csináljátok, ki lesztek b**zva. És ha bárki más is meg meri ugyanezt tenni a csapatban, akkor ennyi volt. És ti, ku**ára ne merészeljétek még egyszer ezt megcsinálni - ordítozta.

Kifejtette azt is, hogy miattuk mernek újra forgatni Hollywoodban más filmesek is, és ők a követendő példa, pont emiatt nem lenne jó, ha félvállról vennék a szigorú szabályokat.

Tom Cruise szigorúan betartja a Covid-19 miatt hozott szabályokat, a maszkot is csak akkor veszi le, ha már kamerával veszik a jelenetet.
Tom Cruise szigorúan betartja a Covid-19 miatt hozott szabályokat, a maszkot is csak akkor veszi le, ha már kamerával veszik a jelenetet.
Fotó: Stefano Mazzola/Awakening / Getty Images Hungary

- Minden este telefonon beszélek a kib**zott stúdiókkal, biztosítási cégekkel és producerekkel, akik bennünket lesnek árgus szemekkel, és a mi sémánk mentén forgatják a filmjeiket. Több ezer munkát hozunk létre ezzel, ti f**zfejek! Soha többé nem akarok ennek szemtanúja lenni.

A színész szívügyének tartja, hogy a koronavírus ellenére is újra életet leheljenek a filmiparba, hiszen a leállások miatt rengetegen veszítették el a munkájukat vagy éppen a házukat a fejük felett. Minden este az ipar jövője foglalkoztatja, emiatt nem tehetik meg, hogy újból leálljanak.

- Nem állítjuk le még egyszer ennek a kib**zott filmnek a forgatását, megértettétek? Ha még egyszer meglátom, nektek k**vára végetek van!

Női sztárok, akik kiakasztották a stylistot

Vannak hírességek, akikkel egyszerű közreműködni, mások viszont nehéz esetnek bizonyulnak.

Ezt is szeretjük